حالت تاریک
چهارشنبه, 27 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
امام (ره) حكومت جهانی برای مستضعفان بنا کرد
رئيس حوزه علميه امام خمينى(ره) اراك:

امام (ره) حكومت جهانی برای مستضعفان بنا کرد

رئيس حوزه علميه امام خمينى (ره) اراك گفت: امام خمینی (ره) برای نخستین بار در تاریخ شیعه، حکومتی اسلامی بر پایه مبانی قرآنی و با مشارکت مستقیم مردم شکل گرفت و الگویی نوین برای دفاع از مستضعفان جهان ارائه داد.

حجت‌الاسلام والمسلمين سيد احمد ميرمهدى در گفتگو با خبرنگار گروه سياسى پايگاه خبرى تحليلى «ديار آفتاب» گفت: امام خمینی (ره) جایگاه اجتماعی و سیاسی بی‌نظیری داشتند. در طول تاریخ غیبت کبرا تا امروز، هیچ فرصتی مانند دوران ایشان برای بزرگان دین و علمای اسلام فراهم نشده بود.

رئيس حوزه علميه امام خمينى (ره) اراك افزود: ما در تاریخ اسلام شاهد حرکات علمی و اجتماعی گسترده‌ای بودیم، مانند حرکت سربداران در مازندران، اما هیچ‌گاه بزرگان دین تا این حد موفق به طراحی و پیاده‌سازی یک نظام اسلامی کامل نشدند. 

وی ادامه داد: امام خمینی (ره) توانستند این شکاف تاریخی را پر کنند و الگویی جدید از حکومت دینی ارائه دهند که ریشه در عمق فرهنگ اسلامی و شیعی داشت.

 امام مردم را در مسیر هدایت واقعی قرار داد

رئيس حوزه علميه امام خمينى (ره) اراک بيان كردند: نکته مهم این است که پیش از امام خمینی (ره)، هیچ‌کس موفق به طراحی و پیاده‌سازی یک حکومت اسلامی بر پایه مبانی اصیل تشیع نشده بود. امام تنها کسی بودند که توانستند مردم را در مسیر هدایت واقعی قرار دهند.

میرمهدی گفت: ایشان نه تنها به دنبال تشکیل حکومتی برای خودشان نبودند، بلکه هدفشان ایجاد وحدت میان تمام مسلمانان و دفاع از مستضعفان جهان بود. این رویکرد، انقلاب اسلامی را از یک حرکت محلی به یک جنبش جهانی تبدیل کرد که پیام آن فراتر از مرزهای ایران بود و الهام‌بخش مبارزان عدالت‌خواه در سراسر دنیا شد.

وى افزود: اولین بار در تاریخ اسلام، حکومتی بر پایه مبانی اصیل اسلامی شکل گرفت که هدفش دفاع از تمام مسلمانان و مستضعفان جهان بود. امام خمینی (ره) با الهام از سیره امیرالمؤمنین (ع)، حکومتی را پایه‌گذاری کردند که در آن، حق با مردم است و انتخاب‌کنندگان، خودِ شهروندان هستند.

رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک بیان کرد: این نظام با رای مردم و مشارکت گسترده آن‌ها شکل گرفت و نشان داد که اسلام می‌تواند با دموکراسی و مشارکت مردمی سازگار باشد. این دستاورد بزرگ، میراثی ماندگار از امام است که هنوز هم پابرجاست و الگویی برای سایر جوامع اسلامی محسوب می‌شود.

ميرمهدى عنوان كرد: متاسفانه پس از انقلاب، رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی نتوانستند آثار و برکات این نظام را به درستی به مردم معرفی کنند. ما در جمهوری اسلامی، زیباترین و عادلانه‌ترین حکومت را داریم که نمایندگان مجلس و مسئولان، نمایندگان مردم هستند. اما متاسفانه این موضوع به اندازه کافی به مردم منتقل نشده است. ما نیاز داریم که آگاهی‌های بیشتری به مردم بدهیم تا در انتخابات و مشارکت‌های اجتماعی، حس کنند که حقشان را به درستی انجام می‌دهند و کسی نمی‌تواند این حق را از آن‌ها بگیرد.

رئيس حوزه علميه امام خمينى (ره) اراک تصريح كرد: رسانه‌ها باید تقاضا کنند که بیشتر درباره برکات نظام جمهوری اسلامی و رهبری امام خمینی (ره) صحبت کنند. این کشور ۴۷ سال است که استقلال خود را حفظ کرده و هیچ‌کس از خارج کمک نگرفته است.

آزادی و استقلال نتیجه ایستادگی در برابر دشمنان است

میرمهدی گفت: آزادی و استقلال این کشور، نتیجه ایستادگی در برابر دشمنان است. تمام دنیا، از جمله غرب، در مقابل این مقاومت ایستاده‌اند، اما نتوانسته‌اند جلوی پیشرفت ایران را بگیرند. این مقاومت، نشان‌دهنده قدرت و پایداری مردم ایران است که تحت رهبری امام خمینی (ره) شکل گرفت و هنوز هم ادامه دارد.

وى افزود: امام خمینی (ره) با ایجاد این جریان، الگویی برای تمام جهان ایجاد کردند. این جریان، نه تنها برای ایران، بلکه برای تمام مستضعفان جهان الهام‌بخش است.

رئيس حوزه علميه امام خمينى (ره) اراك ادامه داد: ما باید قدردان این میراث بزرگ باشیم و تلاش کنیم تا این ارزش‌ها را در زندگی روزمره خود پیاده کنیم. اگر ما این ارزش‌ها را فراموش کنیم، ممکن است در آینده دچار انحراف شویم. بنابراین، وظیفه ماست که این میراث را زنده نگه داریم و به نسل‌های بعد منتقل کنیم.

ميرمهدى گفت: در نهایت، باید بگوییم که رحلت امام خمینی (ره) پایان یک دوران نبود، بلکه آغاز یک مسئولیت بزرگ برای ما بود. ما باید با حفظ استقلال و آزادی، و با تکیه بر مبانی اسلامی، به پیشرفت کشور ادامه دهیم. این راه، راه امام است و ما باید با ایمان و اراده، در این مسیر قدم برداریم. اگر ما این راه را ادامه دهیم، می‌توانیم به موفقیت‌های بیشتری دست پیدا کنیم و الگویی برای سایر ملت‌های جهان باشیم.

انتهاى خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!