حالت تاریک
چهارشنبه, 27 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
اعزام ۲۵۰ معلم به اردوی راهیان نور
مسئول بسیج فرهنگیان سپاه حضرت روح‌الله خبر داد:

اعزام ۲۵۰ معلم به اردوی راهیان نور

مسئول سازمان بسیج فرهنگیان سپاه حضرت روح‌الله از اعزام ۲۵۰ معلم استان به اردوی راهیان نور جنوب کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» رضا بنیادی، امروز در جمع خبرنگاران گفت: در مرحله اول، ۲۵۰ نفر از معلمان و فرهنگیان بسیجی استان در قالب کاروان‌های راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند تا با حضور در این سرزمین‌های نورانی، عمق ایثار و فداکاری رزمندگان اسلام را لمس کرده و میراث‌دار واقعی ارزش‌های دفاع مقدس باشند.

بنیادی با تأکید بر اهمیت نقش معلم در انتقال این مفاهیم افزود: دانش‌آموزان، آینده‌سازان این انقلاب هستند و انتقال صحیح فرهنگ دفاع مقدس به نسل جدید، یک جهاد تبیین مستمر و خطیر است. اردوهای راهیان نور، بهترین فرصت است تا معلمان ما با درک عمیق‌تر از گذشته، بتوانند با بصیرت و آمادگی کامل، در سنگر تعلیم و تربیت به ایفای نقش بپردازند.

وی تصریح کرد: این اردوها صرفاً جنبه سیاحتی ندارند؛ بلکه یک دوره فشرده تربیتی و معرفتی هستند، معلمان ما با حضور در یادمان‌هایی چون شلمچه، طلاییه و فکه، با شهدای والامقام تجدید میثاق کرده و با کوله‌باری از تجربه و عشق، به کلاس درس بازمی‌گردند تا این درس‌ها را به شکل ملموس به دانش‌آموزان منتقل کنند.

مسئول بسیج فرهنگیان سپاه حضرت روح‌الله در پایان تأکید کرد: از تمامی معلمان بسیجی که با روحیه جهادی پای کار آمده‌اند، تشکر می‌کنیم و امیدواریم این اعزام‌ها به صورت مستمر و گسترده‌تر ادامه یابد تا عطر شهادت و مقاومت، هر روز قوی‌تر در جامعه جاری باشد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!