رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
گزارش تصویری؛

همزمان با هفته فرهنگی و سومین جشنواره ملی انار ساوه، جشنواره غذاها و شیرینی‌های سنتی این شهرستان با همکاری جهاد دانشگاهی و اداره کتابخانه‌های عمومی در مسجد جامع تاریخی ساوه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از نار خبر؛ همزمان با هفته فرهنگی و سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه، جشنواره‌ای از غذاهای سنتی و شیرینی‌های محلی این شهرستان در مسجد جامع تاریخی ساوه برگزار شد.

 این رویداد با همکاری جهاد دانشگاهی و اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان، فرصتی برای معرفی فرهنگ غنی غذایی و سنت‌های محلی ساوه به شمار می‌رود.

در این جشنواره، انواع غذاهای سنتی و شیرینی‌های معروف ساوه به نمایش درآمد که با استقبال گسترده مردم و گردشگران روبه‌رو شد. این برنامه به‌عنوان بخشی از جشنواره ملی انار، توانست طعمی متفاوت از فرهنگ و هنر محلی را در کنار محصولات انار این شهرستان به بازدیدکنندگان ارائه دهد.

1403-08-17 11:19 شماره خبر : 9344 https://diyareaftab.ir/short/V93YR
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.