استاد حوزه علمیه قم:
شهید رئیسی مدیر تراز انقلاب اسلامی بود

استاد حوزه علمیه قم گفت: همانطور که شهید قاسم سلیمانی مکتب مقاومت را تاسیس کرد، شهید رئیسی هم مکتب مدیریت تراز انقلاب را تاسیس کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیارآفتاب»؛ سید مجتبی خاتمی شامگاه جمعه در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت که با حضور فرماندار اراک، امام جمعه و شهردار داودآباد در مصلای شهر داودآباد برگزار شد، گفت: شهادت مرگ تاجرانه است که رسیدن به چنین مقامی با زحمت به دست میآید.
استاد دانشگاه و حوزهعلمیه قم با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در خصوص شهید رئیسی تصریح کرد: آیتالله رئیسی عالم مجاهدی بود که در سایهی عبادت و محبت به اولیاءالله توفیق خدمترسانی به خلق داشت.
وی با بیان اینکه شهید رئیسی در مواجهه با مخالفان و رقیبان سیاسی سعهصدر، عفو و گذشت را سرلوحه خود قرار داده بود افزود: شهید بزرگوار سرباز امام زمان عجلالله و خادم امام رضا علیهالسلام و بنده خوب خدا بود که اخلاق سیاسی را به نحو احسن رعایت میکرد و با احسان به مردم از کار آنها گرهگشایی میکرد.
استاد دانشگاه و حوزه علمیه قم گفت: همانطور که شهید قاسم سلیمانی مکتب مقاومت را تاسیس کرد، شهید رئیسی هم مکتب مدیریت تراز انقلاب جامعه ما را تاسیس کرد.
در ادامه نوحه خوانی و در حاشیه مراسم، ختم قرآن و صلوات، هدیه به شهدای خدمت از دیگر برنامههای مراسم بود.
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!