
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: از فرصت صندوق ملی برای تأمین مصالح و نقدینگی مورد نیاز پروژه 8 هزار 112 واحدی استفاده خواهد شد، تا بخشی از مشکل پروژه حل شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» نادرقلی ابراهیمی شامگاه سهشنبه در نشست صمیمی با مردم که در جوار امامزادگان عبدالله و آمنه خاتون (ع) اراک برگزار شد گفت: با توجه به مشکلاتی که پروژه مسکن ملی ۸ هزار و ۱۱۲ واحدی اراک داشت بر اساس آخرین تصمیمی که با حضور وزیر راه و شهرسازی و استاندار گرفته شد، از فرصت صندوق ملی برای تأمین مصالح و نقدینگی مورد نیاز این پروژه استفاده خواهد شد، تا بخشی از مشکل پروژه حل شود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: صورت جلسه تهیه شده و انشاءالله سریعتر باید ابلاغ شود که پیمانکار پروژه ۸ هزار و ۱۱۲ واحدی بتواند از این فرصت به دست آمده استفاده کند.
وی افزود: یک قسمت دیگر هم مربوط به وام ۵۵۰ میلیونی است که باید در یک مرحله به ۶۵۰ میلیون و در مرحله بعد به ۸۵۰ میلیون ارتقا پیدا کند، تا مشکل نقدینگی نیز حل شود.
ابراهیمی بیان کرد: نمایندگان مجلس و قوه مقننه دو وظیفه اساسی قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین را بر عهده دارند. نظارت بر قوانین مصوب و نظارت بر عملکرد سه دستگاه قوهمجریه، قضائیه و خود مقننه از اهمیت بالایی برخوردار است.
ابراهیمی اظهار داشت: دو بازوی مهم نظارتی یکی دیوان محاسبات است که ابزارهای نظارتی و تلفیق بودجه را فراهم میکند و دیگری مرکز پژوهشهای مجلس است که بیشتر قوانین و مقررات را حسب نیاز آماده کرده و به کمیسیونها و در نهایت به صحن ارائه میکند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مرکز پژوهشهای مجلس مغز متفکر و اتاق فکر مجلس شورای اسلامی است و تعداد زیادی کارشناس با تجربه و توانمند در این مرکز فعالیت میکنند. در شرایطی قرار گرفتیم که بعد از شهادت دکتر رئیسی، دولت چهاردهم در مسند قرار گرفته و کار آن با مجلس دوازدهم و برنامه پیشرفت هفتم کشور همزمان شده است.
وی عنوان کرد: استان مرکزی هفت نماینده دارد و مجمع نمایندگان استان را تشکیل میدهد و اولویت اجرای برنامههای ملی و استانی و توزیع در ۱۲ شهرستان است.
صنایع آلاینده، عامل اصلی آلودگی هوای اراک
ابراهیمی ادامه داد: شهر اراک یکی از هشت شهر بزرگ کشور است و اولین شهر مهندسیساز کشور در دوره قاجار است. توسعه نامتوازن باعث شده شهر اراک دچار مشکلات زیرساختی، عدم سرمایهگذاری و مشکلات ارتباطی و فرهنگی شود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی افزود: آلودگی اراک ناشی از نیروگاهها، پالایشگاه، پتروشیمی و آلومینیومسازی است و ۷۰ الی ۷۵ درصد آلودگی ناشی از کارخانجات است، باید مسئله مدیریت شود.
ابراهیمی یادآور شد: با مصوبهای که گذرانده شد، به خصوص برای نیروگاهها، مقرر شد مازوتسوزی قطع شود اما بهدلیل عدم درایت، ذخیره سوخت مورد نیاز نیروگاهها کسری ایجاد شده، مجبور شدند برای تأمین برق نیروگاهها از گاز استفاده کنند. وظیفه ما هم مورد سؤال قرار دادن و تذکر دادن به رئیسجمهور، وزرا و مسئولان مربوطه در این خصوص است.
مصرف روزانه ۵۰۰ هزار لیتر مازوت در نیروگاه
وی گفت: در حال حاضر روزانه ۵۰۰ هزار لیتر سوخت مورد نیاز نیروگاه از مازوت کمسولفور استفاده میشود و قول داده شده به محض تأمین مازوت کمسولفور به میزان حداقل ۲ میلیون لیتر در شبانهروز تا تأمین گاز از این سوخت استفاده شود. تعمیراتی نیز برای پالایشگاه، پتروشیمی و آلومینیومسازی پیشبینی شده و خواسته شده که بهاستناد قانون رعایت مواد آلاینده را داشته باشند.
ابراهیمی اظهار داشت: کار بزرگی که صورت گرفته کنارگذر شمالی اراک است که آخرین مراحل خود را میگذراند و در دولت شهید رئیسی ۳۸۰ میلیارد تومان به آن اعتبار بخشیدند. سه راهی شازند بهسمت نمک کور و از آن طرف بهسمت جاده فراهان و مالکآباد ۵۰ کیلومتر کنارگذر شمالی اراک است که قطب اول این کنارگذر برای دهه فجر زیر بار ترافیکی میرود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: آزادراه سلفچگان به اراک، شازند، بروجرد و خرمآباد جزء مصوباتی است که باید انجام شود و با اجرای این آزادراه دسترسی ما از بندر انزلی به مرکز و جنوب کشور بهتر خواهد شد. یکی از مراحل جذب سرمایهگذار را پشتسر میگذراند چون رقم سرمایهگذاری خیلی بالاست.
وی اضافه کرد: مهمترین بحثی که شب گذشته در جلسهای که با وزیر راه و شهرسازی و استاندار برگزار شد، موضوع حمل و نقل هوایی اراک مورد بررسی قرار گرفت.
ابراهیمی یادآور شد: مصوبه هوایی فرودگاه اراک در سال ۸۵ در زمان دولت نهم اخذ شد ولی هرگز حمل و نقل مستمر به شهر مقدس مشهد، عتبات عالیات و مکه را نداشتیم. در جلسه موافقت شد که شرکت هوایی حمل و نقل امیرکبیر برای سرمایهگذاری آمادگی خرید هواپیما را داشته باشد. ما اصرار بر این داریم که برای پروازهای حج شهرهای بروجرد، گلپایگان و ملایر امکان پرواز از شهر اراک را داشته باشد و این امکان فراهم شود.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: کار دیگری که در امور زیربنایی بحث شد خط راهآهن سریعالسیر اراک به قم است. با توجه به تعدد سفرهای همشهریان به سمت تهران نیاز است که قطار سریعالسیر به سمت قم را تعیین تکلیف کنیم و امیدواریم که این اتفاق رقم بخورد.
منابع تامین آب آشامیدنی اراک تغییر میکند
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آب یک ابرچالش در اراک است و تنها منبع تامین آب شرب اراک و شازند سد کمال صالح است که یک اشتباه بزرگی است که اتفاق افتاده چرا که هیچ موقع در مباحث پدافندی نیازهای اولیه و ضروری یک شهر به یک نقطه ختم نمیشود. بحثهایی برای جابجایی و انتقال آب به اراک وجود دارد و امیدواریم مصوبات آن را از وزیر نیرو اخذ کنیم و به نتیجه برسانیم.
وی افزود: آنچه برای شهر اراک و استان نیاز است اتحاد و همگرایی است که لازم است این مسئله صورت بگیرد. متاسفانه به دلایل مختلف استان ما نسبت به سایر استانها عقب افتاده و فاصله زیادی با آنها دارد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به عنوان کلانشهر برازنده شهر اراک نیست که امکانات زیربنایی، سرمایهگذاری و توسعهای در این حد باشد و بایستی ارتقا پیدا کند.
وی بیان کرد: در شرایطی که به جهت مسائل معیشتی مردم در شرایط سختی قرار گرفتند، ما در مجلس سعی کردیم با اصلاحیهای که بر بودجه ۱۴۰۴ زدیم قسمتی از مشکلات را حل کنیم.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- راهپیمایی روز جهانی قدس در اراک برگزار میشود
- «روز قدس» نماد همبستگی با فلسطین
- میزان کفاره و فطریه مشخص شد
- شب قدر فرصتی برای تغییر
- تصادف دو خودرو در محور مواصلاتی تفرش
- فلسطین آزاد خواهد شد
- سرمایهگذاری موتور اصلی رشد اقتصادی است
- «روز قدس» نماد همبستگی امت اسلامی است
- معافیتهای مالیاتی حقوق و دستمزد در سال 1404
- تلویزیون سیزده بهدر چه فیلمهایی پخش میکند
- تیم آلومینیوم اراک آماده بازی مقابل تراکتور
- رگبار باران و وزش باد شدید در شمالغرب
- دومین شب قدر در اراک
- لبیک ملت به رهبری
- ۱۲ فروردین نماد همبستگی ملی
- سیزدهِ اراکیها در طبیعت بهدر شد
- شکایت پرسپولیس از بیرانوند همچنان بینتیجه مانده است
- رقابت قویترین مردان در خمین
- پزشکیان و گریختن از تله سهمخواهی تندروها
- افتخارآفرینی مردم اراک در روز قدس
- بارندگی و کاهش دما در نیمه شمالی
- «ناصر جنگی» داور دیدار آلومینیوم و چادرملو شد
- تاسیس 3 آکادمی ورزش پهلوانی در استان مرکزی
- دشمنان اسلام از حجاب شما میترسند
- سوره «مجادله» آیه ۱۲ تا ۲۲
- آیین رونمایی از کتاب
- اولین آئین نشان ملی قرآنی «کربلایی کاظم ساروقی»
- جلوهای از زیبایی بهاری در اراک
- «کربلایی کاظم» نماد علم حضوری قرآنی است
- هیچ ظلمی پایدار نمانده است
- مسائل کشور را به گفتگوها گره نزنیم
- آئین نشان ملی قرآنی کربلایی «کاظم ساروقی»
- فراهانیها یکصدا در حمایت از غزه
- کربلایی کاظم، نمونهای از عنایات الهی است
- ضرورت معرفی شخصیتهای معنوی به جامعه
- تجمع فراهانیها در حمایت از مردم غزه
- ضرورت برنامهریزی هدفمند برای ارتقای جایگاه زنان
- نشان ملی قرآنی «کربلایی کاظم» الگویی ماندگار است
- سفر رئیس بسیج ورزشکاران به اراک
- «کربلایی کاظم» قلبش تجلیگاه نور الهی شد
- کربلایی کاظم راهگشا برای تربیت نسل امروز
- چرا تعطیلی مدارس با تاخیر اعلام شد
- منتظر رأی ایفمارک برای محرومیت شجاع هستیم
- وقتی ابتذال حکم هنر میگیرد
- مذاکرات صرفاً درباره هستهای و رفع تحریم
- وضعیت خطرناک هوا در استان مرکزی
- فعالان اقتصادی تغییرات خلقالساعه گزارش کنند
- مدارس استان مرکزی غیرحضوری شد
- موافقت اولیه برای حمایت از پروژه 8112 واحدی
- وارثان خون سرخ امام حسین (ع) باشید
- مشاهده بیشتر
