رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1403/10/10 Monday - 2024 30 December الاثنين ، 28 جمادى الآخر ، 1446
ساعت
1403-09-29 10:47 شماره خبر : 10319 https://diyareaftab.ir/short/VW7lo 0
مدیرکل میراث‌فرهنگی استان مرکزی عنوان کرد:

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان مرکزی در بازدید از تپه سرسختی شازند بر اهمیت تاریخی این محوطه و کشف اسکلت ۷ هزار و ۵۰۰ ساله تأکید کرد و از برنامه‌های توسعه گردشگری در این منطقه خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی 《دیار آفتاب》محمود مرادی نراقی صبح امروز در بازدید از تپه تاریخی سرسختی شازند گفت: این تپه باستانی که پیشینه آن به ۵ هزار ۵۰۰ سال قبل از میلاد برمی‌گردد، یکی از باارزش‌ترین محوطه‌های تاریخی استان به شمار می‌رود که تقریباً هم‌عصر با تپه سیلک کاشان است.

وی افزود: این محوطه نه تنها گواهی بر تمدن‌های کهن این منطقه است، بلکه می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری مهم برای جذب گردشگران داخلی و خارجی عمل کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی بیان کرد: یک اسکلت انسانی با قدمت بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ سال از این تپه که در کاوش‌های فصل گذشته یافت شده، در موزه حمام چهار فصل اراک نگهداری می‌شود و این کشف تاریخی، اهمیت این محوطه را دوچندان می‌کند و ما باید از این ظرفیت تاریخی برای جذب گردشگر بهره‌برداری کنیم.

مرادی نراقی عنوان کرد: با توجه به آثار تاریخی و فرهنگی موجود در این منطقه، می‌توان برنامه‌های متنوعی برای معرفی و ترویج فرهنگ و تاریخ این روستا طراحی کرد.
وی اظهار کرد: در این بازدید مذاکراتی با رئیس شورای اسلامی روستا داشتم تا بتوانیم گردشگری روستا را به واسطه این محوطه باارزش تاریخی فعال کنیم و همچنین شهرداری شازند نیز می‌تواند کمک شایانی به فعال شدن صنعت گردشگری شهرستان شازند نماید.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی تصریح کرد: با همکاری و هماهنگی بین نهادهای مختلف، می‌توانیم زیرساخت‌های لازم برای توسعه گردشگری را فراهم کنیم و از این طریق به رونق اقتصادی و فرهنگی این منطقه کمک نماییم.

مرادی نراقی بیان کرد: ما به دنبال ایجاد یک برنامه جامع برای حفاظت از این محوطه تاریخی و همچنین ترویج گردشگری پایدار در منطقه هستیم که این امر نه تنها به حفظ میراث فرهنگی ما کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به ایجاد فرصت‌های شغلی و بهبود معیشت مردم محلی نیز منجر شود.

اخبار مرتبط
آخرین اخبار