رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مدیرعامل توزیع نیروی برق استان مرکزی مطرح کرد:

استان مرکزی در مسیر جهش انرژی تجدیدپذیر

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: استان مرکزی با اجرای طرح‌های گسترده در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، مسیر رشد انرژی تجدیدپذیر را با سرعت بیشتری طی می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محمود محمودی صبح امروز در ستاد توسعه انرژی تجدیدپذیر خورشیدی استان مرکزی از پیشرفت قابل توجه طرح‌های توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در استان خبر داد.

وی تأکید کرد: برنامه‌ریزی‌ها برای افزایش ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی در استان مرکزی به طور گسترده در حال اجرا است و تاکنون حدود ۴۵۹ فیدر خروجی از ۵۳ پست برق منطقه‌ای باختر آماده بهره‌برداری شده‌اند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی بیان کرد: زمین برای احداث نیروگاه‌های کوچک واگذار شده و ۱۹ فیدر ویژه بخش‌های صنعتی، کشاورزی، روستایی و شهری تخصیص داده شده‌اند و علاوه‌ بر این، ۶۸ فیدر با ظرفیت بیش از ۳ مگاوات تعیین شده است که برخی از آن‌ها به طور کامل تکمیل شده‌اند.  

محمودی در خصوص توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در بخش صنعتی استان عنوان کرد: برنامه‌های توسعه انرژی خورشیدی در صنایع استان مرکزی نیز به طور قابل توجهی پیش می‌رود به طوری که ۹۰ فیدر صنعتی در اختیار واحدهای تولیدی قرار گرفته و از صنایع درخواست شده است که با استفاده از سقف سوله‌های خود، نیروگاه‌های خورشیدی ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: نیروگاه‌های خورشیدی تجمیعی در شهرک‌های صنعتی استان شناسایی شده‌اند که به سرعت در مسیر اجرایی قرار خواهند گرفت.  

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی پیرامون پتانسیل انرژی خورشیدی در بخش کشاورزی و شهری اظهار کرد: ظرفیت زمین‌های دولتی در روستاها و بخش کشاورزی شناسایی شده و امکان احداث ۸۳ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۳ مگاواتی وجود دارد.

محمودی تصریح کرد: در حوزه شهری نیز ۱۳۰ فیدر عمومی با بار قابل توجه شناسایی شده‌اند اما کمبود زمین مناسب یکی از چالش‌های اساسی محسوب می‌شود و استفاده از سطح ساختمان‌ها و بام‌های شهری برای احداث پنل‌های خورشیدی اجرایی شود.  

وی بیان کرد: برخی موانع نظارتی مانع از اجرای سریع طرح‌های خورشیدی می‌شود و شهرداری‌ها و نظام مهندسی باید همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند تا روند صدور مجوزها تسهیل شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی عنوان کرد: ثبت‌نام در سامانه مهران برای دریافت تاییدیه‌های اجرایی سرعت بیشتری پیدا کرده و فرآیند نصب پنل‌های خورشیدی برای مشترکان خانگی نیز تسریع می‌شود.

محمودی اظهار کرد: شهرک صنعتی دلیجان یکی از نمونه‌های موفق در احداث نیروگاه خورشیدی تجمیعی است و این پروژه که زمین‌های آن تفکیک و آماده واگذاری شده است در مرحله اجرا قرار دارد و می‌تواند به الگویی برای سایر شهرک‌های صنعتی تبدیل شود.

وی تصریح کرد: استان مرکزی با اجرای طرح‌های احداث نیروگاه‌ خورشیدی، گام‌های جدی در مسیر توسعه پایدار و بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر برداشته و با حمایت‌های لازم، این روند با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت.

انتهای خبر/

1404-02-28 10:32 شماره خبر : 13536

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.