رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/10/13 Thursday - 2025 02 January الخميس ، 2 رجب ، 1446
ساعت
1403-09-28 10:38 شماره خبر : 10301 https://diyareaftab.ir/short/N2M8a 0

ویژه برنامه یلدایی شبکه تهران با نام یل‌دا وبا شعار یک دقیقه بیشتر برای مادر با اجرای سیداحمد موسوی جمعه و شنبه شب روی آنتن خواهد بود.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از خبرگزاری تسنیم، برخی از هنرمندان به عنوان «راویان پیشرفت» به بازدید از دستاوردهای شرکت فولادی در جنوب رفتند؛ سنتی که چندی است در دستور کار رسانه ملّی قرار گرفته است. پس از این بازدیدها برخی از هنرمندان اظهاراتی داشتند که در نوع خودش قابل توجه است

محمد فیلی، بازیگر سینما و تلویزیون معتقد است بازدید مسئولان از صنایع و معادن و فعالیت متخصصان ایرانی که در شرایط سخت برای پیشرفت کشور تلاش می‌کنند، انگیزه جوانان را برای ادامه فعالیت بیشتر می‌کند و بی‌توجهی به دستاورد متخصصان، انگیزه آن‌ها را می‌گیرد.

او درخصوص این سفر گفت: یکی از نتایج بازدید از چنین صنایعی برای بازیگران این است که می‌توانند تجربه کارگران و فعالان صنایع را از نزدیک ببینند و در فعالیت‌های هنری خودشان از این تجربیات استفاده کنند.

بازیگر سریال «مختارنامه» تصریح کرد: فکر می‌کنم هنرپیشه‌ای که سختی و مراحل کار صنایع و… و دیگر افتخارات و جلوه‌های پیشرفت کشورمان را بشناسد، در نقش خودش بهتر می‌درخشد و در آثار ملی موفق‌تر ظاهر می‌شود. جدا از سایر موضوعات، بازدید از صنایع و پیشرفت‌های کشور برای همه هم‌وطنان می‌تواند دستاورد و نتایج مثبتی داشته باشد.

وی ادامه داد: دیدن توسعه‌یافتگی کشور طبیعتاً برای هر ایرانی‌ای لذت‌بخش است. گاهی وقت‌ها ما اطلاع نداریم متخصصان و جوانان کشور در چه شرایطی برای توسعه صنایع تلاش می‌کنند و روایتی از راه سختی که تا هدف طی کرده‌اند، بیان نشده است.

به‌گفته فیلی؛ سفر به مناطقی که توسعه و پیشرفت‌های صنعتی و معدنی را تحقق بخشیده‌اند، می‌تواند ما را با فعالیت‌های متخصصان کشور بیشتر آشنا کند.

وی دراین‌رابطه تأکید کرد: من پیشنهاد می‌کنم علاوه‌بر اینکه هنرمندان و چهره‌های رسانه‌ای برای بازدید از صنایع مختلف کشور در قالب اردوی راویان پیشرفت به این مناطق می‌آیند، دولتمردان نیز از سختی کار کارگران و شرایطی که در آن فعالیت می‌کنند، بازدید کنند.

بازیگر سریال «روزی روزگاری» با اشاره به اینکه دولتمردان باید به نیروهای انسانی فعال در صنایع و معادن توجه کافی داشته باشند، عنوان کرد: اگر مسئولان به این نیروها و این متخصصان توجه نشان ندهند، آن‌ها انگیزه خودشان را برای ادامه فعالیت از دست می‌دهند.

فیلی یادآوری کرد: بازدید دولتمردان از وضعیت صنایع کمک می‌کند جوانان با امید بیشتری توسعه‌یافتگی را دنبال کنند. من اگر به‌واسطه شغل بازیگری شناخته‌شده‌ام، ترجیح می‌دهم از این شناخت و شهرت استفاده کنم و از مسئولان، مدیران و دولتمردان بخواهم که به این مناطق بیایند و از سختی‌ها و تلاش جوانان کشور برای توسعه و پیشرفت بازدید کنند. وی افزود: از قدیم گفته‌اند «شنیدن کی بود مانند دیدن» و این یک حقیقت است. هرگز آنچه می‌شنوی، با آنچه می‌بینی، برابر نیست. مسئولان اگر از این صنایع و تلاش متخصصان بازدید کنند، قطعاً درک کامل‌تری از میزان سختی‌های کار و عشق این گروه‌ها برای توسعه‌یافتگی اطلاع پیدا می‌کنند.

این بازیگر تلویزیون و سینما در جریان پنجمین اردوی راویان پیشرفت، با اشاره با اینکه عرصه فیلم‌سازی و تولیدات تلویزیونی و سینمایی می‌توانند گویای زحمات صنعتگران باشند، گفت: تصویر مهم است و باید پیشرفت‌های کشور به‌شکل تصویری دیده و روایت شود تا اثرگذاری داشته باشد.

وی افزود: ما هنرمندان هرطور بتوانیم، به روایت پیشرفت‌ها کمک می‌کنیم. من حاضرم بدون دستمزد برای میهنم و پیشرفت‌ها و دستاوردهای آن نقش بازی کنم.

فیلی در پایان ابراز امیدواری کرد که یک مجموعه نمایشی باکیفیت از مجموعه فولاد ساخته شود.

اقبال واحدی: ساز تولید در فولاد کوک است

اقبال واحدی، مجری و برنامه‌ساز رسانه ملی درخصوص تجربه سفر به بندرعباس و بازدید از گارخانه فولاد در قالب اردوی راویان پیشرفت، عنوان کرد: برخی از صداها شاید ناهنجار باشد؛ اما در مجموعه فولاد با آن‌همه صداهای شدید ناشی از فعالیت صنعتی و تولید، من بهترین آواها را شنیدم؛ چراکه این صدا، صدای تولید است و با شنیدن آن، احساس کردم کشورم در حال ثروت‌آفرینی و پیشرفت است و از این تجربه واقعاً لذت بردم.

واحدی تأکید کرد: یک ماده خام و بی‌ارزش، در فرایند تولید صنعتی، به ماده‌ای ارزشمند تبدیل می‌شود. سنگ‌آهن قیمتی دارد و وقتی به‌شکل گندله یا بریکت آهن اسفنجی درمی‌آید، ارزش آن متفاوت می‌شود. روایت تمام این فرایندهای توسعه‌آفرین واقعاً مهم و مؤثر است.

وی با اشاره به تجربیات پیشین خود در روایت از پیشرفت صنایع گفت: قبلاً نیز از چند مجموعه صنعتی بازدید کرده‌ام و معتقدم این تعامل و حضور چهره‌های رسانه‌ای و هنری می‌تواند به صنایع کشور کمک کند و مردم را به بهترین شکل با دستاوردها آشنا کند. تهیه گزارش‌های اثرگذار از فعالیت متخصصان و جوانان در معادن، کارخانه‌ها و صنایع کوچک و بزرگ باید یکی از فعالیت‌های همیشگی رسانه‌ها باشد.

واحدی ادامه داد: حتی فرزندان خانواده کارگران و متخصصان مشغول‌به‌کار در صنعت و معدن نیز زمانی که می‌بینند شغل پدر یا مادرشان تا چه اندازه در کشور اهمیت دارد، امیدوار می‌شوند، به تلاش آن‌ها افتخار می‌کنند و ترغیب می‌شوند در آینده، جای پدر و مادرشان را در صنایع پر کنند، و روایت پیشرفت‌ها از این منظر نیز اهمیت و اثرگذاری دارد.

این مجری پیشکسوت خاطرنشان کرد: اینکه اهالی رسانه ملی با افتخارات و تولیدات کشور آشنا می‌شوند، قطعاً یک اتفاق بزرگ است و نتایج مثبت این اردو حتماً در آینده بیشتر هم احساس خواهد شد.

واحدی با ابزار امیدواری نسبت به رونق روزافزون اقتصادی کشور، اظهار کرد: امیدوارم نتیجه پیشرفت‌های کشور را در سفره‌های مردم و بهبود معیشت آن‌ها ببینیم. ثروت‌های ملی برای تمام ایرانیان است و باید از این داشته‌ها روایت کرد و با بیان دستاوردها موجب شادی مردم شد.

الهام حسین‌زاده و یک تجربه میدانی بی‌نظیر

الهام حسین‌زاده، گوینده خبر، در بازدید از صنایع فولاد در بندرعباس، روایت پیشرفت‌های معدنی و صنعتی در این منطقه از زبان اهالی رسانه را بسیار مهم و تأثیرگذار دانست. وی دررابطه‌با اهمیت این مسئله توضیح داد: اهالی رسانه می‌توانند روای روایت‌های گوناگونی باشند و روایت پیشرفت‌های کشور یکی از مهم‌ترین روایت‌هاست.

حسین‌زاده با اشاره به اینکه اگر پیشرفت‌ها به‌درستی و به‌هنگام روایت شود، می‌تواند موجب نشاط و امیدآفرینی در جامعه شود، اظهار کرد: اشراف افرادی که در زنجیره اطلاع‌رسانی قرار دارند بر فرایند آخرین دستاوردهای متخصصان کشور و پیشرفت‌های جدید، کمک می‌کند تا روایت آن‌ها از مسئله برای مخاطبان، تأثیرگذارتر و قابل‌فهم‌تر باشد.

وی در ادامه متذکر شد: در شغل ما هر گوینده خبر، باتوجه‌به دانش و ظرفیت‌های خود، سعی می‌کند بهترین شکل روایت را انتخاب کند و آن‌گاه که قرار باشد از دستاوردها و توسعه بگوید، اگر از نزدیک این امر را مشاهده کرده باشد، می‌تواند توصیف دقیق‌تری از پیشرفت‌ها ارائه کند. البته که ما امیدواریم درخصوص همه موضوعات و وقایع، راویان صادقی باشیم و برای بیان پیشرفت‌های کشور که اهمیت زیادی دارد نیز به بهترین شکل وظیفه خود را انجام دهیم.

حسین‌زاده در ادامه یادآوری کرد: من قطعاً در فضای مجازی درخصوص پیشرفت‌ها و دستاوردهایی که در فولاد مشاهده کردم، روایتگری می‌کنم. برای روایت فرایند پیشرفت‌های این متخصصان لازم بود نسبت به موضوع تا حدی علم و تخصص داشته باشم و اردوی راویان پیشرفت به من کمک کرد تا از نزدیک شاهد فعالیت‌های این مجموعه بزرگ باشم و جزئیات بیشتری از چگونگی دستیابی به برخی محصولات و تولیدات خاص را درک کنم. بنابراین، قبل از هر نکته‌ای، در روایت پیشرفت‌ها، تسلط ما بر مسئله اهمیت زیادی دارد.

این گوینده خبر با بیان اینکه اردوی راویان پیشرفت و بازدید از مجموعه فولاد یک تجربه میدانی منحصربه‌فرد بود، گفت: پیامی که یک گوینده خبر با تسلط بر تولید و توسعه در کشور به مخاطب منتقل می‌کند، قطعاً برای مخاطبان جذاب‌تر خواهد بود. بنابراین، امروز اردوهای راویان پیشرفت یک ضرورت رسانه‌ای است و ما نیاز داریم از نزدیک فرایند این تحول و تعالی را دیده باشیم تا در انتقال پیام و خبر به مخاطبان دقیق و موفق‌تر عمل کنیم.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
آخرین اخبار