رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است به شرط آن که
سه‌شنبه 1403/06/27 Tuesday - 2024 17 September الثلاثاء ، 14 ربيع الأول ، 1446
ساعت
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان‌مرکزی:

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان‌مرکزی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته همه دستگاه‌های اجرایی استان‌ جهت خدمت‌رسانی اربعین آماده هستند.

رحیم غلامی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «دیارآفتاب»؛ گفت: در همایش موکبداران استان‌مرکزی که توسط این ستاد با حضور مدیران اجرایی مواکب، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، دبیر ستاد اربعین و‌ جمعی از مسئولان اجرایی استان در سالن همایش‌های علم‌الهدی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه اراک برگزار شد، مقرر شد از ۷۲ موکب ثبت شده در این استان  ۱۵ موکب در نجف اشرف، ۱۳ موکب در مسیر نجف به کربلا، ۲۰ موکب در کربلا و یک موکب در سامرا مستقر شوند.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان‌ مرکزی‌ افزود: ۲۲ موکب نیز در داخل کشور و در مسیرهای منتهی به مرزهای غربی مستقر می‌شوند و کار خدمت‌رسانی به زائران را انجام می‌دهند.

وی گفت: ۲ هزار و ۲۸ نفر از برادران و هزار و ۱۲ نفر از خواهران همراه ۵۰ موکب در این مدت به کشور عراق اعزام می‌شوند.

غلامی گفت: ۷۴۷ نفر از برادران و ۴۱۸ نفر از خواهران نیز در اربعین امام حسین (ع) وظیفه خدمت‌رسانی به زائران را در داخل کشور برعهده دارند.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان‌ مرکزی اظهار کرد: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی هم با توجه به آغاز فرایند اعزام زائران به کربلای معلی و نجف اشرف برای روز اربعین جلسات متعددی با این ستاد برگزار کرده که کمیته‌های ذیل آن از جمله کمیته پشتیبانی، خدمات، اطلاع رسانی و ... فعال شدند.

غلامی تصریح کرد: استانداری همه دستگاههای اجرایی مرتبط و عضو کمیته‌های ستاد اربعین را ملزم  به همکاری با این ستاد در راستای برگزاری هرچه با شکوهتر این مراسم کرده‌است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه استان مرکزی استان معین شهر مهران در زمینه خدمات‌رسانی به زائران است در شهر مهران شهرداری ساوه، اراک، دلیجان و خمین برای خدمات رسانی مستقر می‌شوند.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان‌مرکزی گفت: دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله آب، برق، گاز و هلال احمر هم مستقر می‌شوند و به سبب این‌که  استان ما مسیر تردد زائران است در زمینه فراهم کردن تدابیر امنیتی، تسهیلات ترافیکی، انتظامی و...تمهیداتی در نظر گرفته‌ است.

غلامی گفت: در این همایش مسئولان دستگاه‌های اجرایی عضو کمیته‌های ستاد اربعین استان از جمله مدیرعامل جمعیت هلال احمر، رئیس سازمان تعاون روستایی، مدیرکل گمرکات استان مرکزی، نماینده اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، دبیر ستاد اربعین، جانشین فرماندهی سپاه روح‌الله  اقدامات و برنامه‌های خود را در راستای بهبود خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی در داخل استان، مرز مهران و حمایت و پشتیبانی از مواکب مستقر در عراق را با این ستاد در میان گذاشتند و سه کارگاه آموزشی و توجیهی نیز برای موکبداران مسئولین دخیل در این اجتماع بزرگ برگزارشده است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار