درباره نویسنده
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی:
فضای مجازی باید عدالت و ایمان را ترویج کند

نماینده ولیفقیه در استان مرکزی گفت: فضای مجازی باید به ترویج مفاهیم عدالت، ایمان و معرفت پرداخته و به تبیین حکومت عدل جهانی بپردازد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی، در گردهمایی شبکه مردمی فعالان فضای مجازی استان مرکزی گفت: باید از حکومتهای ضد عدل دنیا، که از ظلم و استبداد و جنایت برآمدهاند، به سوی حکومتی مبتنی بر عدالت و عقلانیت گام برداریم.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران باید الگویی برای حکومت جهانی امام عصر باشد که تجلی حکومت رسول الله و امام علی (ع) است و بر مبنای بلوغ عقلها و توسعه علم و دانش استوار باشد.
وی همچنین به اهمیت بلوغ عقلانیت، علم و فناوری و ارتباطات در دوران ظهور حضرت مهدی (عج) اشاره و تأکید کرد: در آن زمان، دانش بشری به اوج خود خواهد رسید و جهانی مبتنی بر عدالت و اخلاق شکل خواهد گرفت.
دری نجفآبادی به مناسبت این ایام بزرگ، همه مردم را به آمادگی برای ماه مبارک رمضان دعوت کرد و بر اهمیت کرامت، شرافت، ایمان و علم تأکید کرد.
امام جمعه اراک در پایان با اشاره به آیات قرآن کریم و تأکید بر اهمیت وحدت و همبستگی میان مسلمانان، اظهار داشت که حکومت اسلامی باید با صلابت در برابر دشمنان و با مهربانی و رحمت در میان خودمان عمل کند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ساخت قطار متروی ملی در واگنپارس کلید خورد
- مشارکت صنایع در رفع ناترازی انرژی ضروری است
- آئین تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- آغاز پویش نذر خون در استان مرکزی
- برگزاری مراسم عزاداری در ۲۵۰۰ حسینیه
- برگزاری تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- کاهش چشمگیر معوقات کارگری و تثبیت تولید
- گرد و خاک در غرب، شمال ایران بارانی
- بدهی عمومی رژیم صهیونیستی به ۷۴ درصد رسید
- یحیی، برانکو، تارتار و کریم گزینه شدند
- مشاهده بیشتر