حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/07/28 شمسی | 2025/10/20 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
ملت ایران حول محور منافع ملی متحد است
معاون استاندار مرکزی:

ملت ایران حول محور منافع ملی متحد است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: ملت ایران حول محور رهبری در دفاع از کشور، منافع ملی و تمامیت ارضی متحد است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حسن قمری امروز در آئین تکریم و معارفه فرماندار شهرستان اراک، گفت: حمایت همه جانبه اقشار مختلف مردم ولایتمدار و انقلابی این استان از عملیات وعده صادق ۳ قابل ستایش است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ضمن محکوم کردن جنایات رژیم کودک‌کُش صهیونیستی به خاک پاک ایران اسلامی، افزود: اقشار مختلف مردم این استان روز گذشته (جمعه) از زن و مرد، پیر و جوان در راهپیمایی جمعه «خشم و نصر» حضور یافتند و حمایت خود را از نظام و رهبری با صراحت اعلام کردند.

وی بیان کرد: رزمندگان ایران اسلامی با اجرای عملیات وعده صادق ۳، بار دیگر اقتدار خود را به جهانیان ثابت کردند و حقارت و ذلیلی رژیم غاصب صهیونیستی نیز بیش از پیش مشخص شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ادامه داد: به لطف خدا و تلاش شبانه‌روزی دستگاه‌های مسئول، فعالیت‌های اقتصادی این استان با قوت در حال انجام است و در تأمین اقلام اساسی و مایحتاج مردم هیچ مشکلی وجود ندارد.

قمری با بیان اینکه در حال حاضر شاهد انسجام بی‌سابقه‌ای در حاکمیت و تعمیق رابطه بین دولت و ملت هستیم، گفت: برآورد رژیم صهیونیستی از حمله به ایران ایجاد شکاف بین ارکان حاکمیت و همچنین بین دولت و ملت بود اما رخدادهای روزهای اخیر اشتباه بودن این برآورد را ثابت کرد و نشان داد طیف‌های مختلف حول محور رهبری در دفاع از کشور، منافع ملی و تمامیت ارضی یکپارچه و متحد شده و از نظام و نیروهای مسلح حمایت می‌کنند.

در این مراسم با اهدای حکم صادره از سوی استاندار مرکزی «عبدالرضا حاجی علی بیگی» به‌عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان اراک معرفی و ضمن تقدیر از زحمات «سعید حمیدی» در طی دوره تصدی این مسئولیت، وی طی حکمی از سوی مهدی زندیه‌وکیلی به سمت مشاور استاندار منصوب شد.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!