رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1403/10/02 Sunday - 2024 22 December الأحد ، 20 جمادى الآخر ، 1446
ساعت
1403-09-18 11:39 شماره خبر : 10117 https://diyareaftab.ir/short/4LB7O 0
مدیرکل دفتر اجتماعی فرهنگی استانداری مرکزی:

مدیرکل دفتر اجتماعی فرهنگی استانداری مرکزی گفت: قصه‌گویی و دورهمی خانواده‌ها فرصتی برای تبادل عاطفی و تقویت ارتباطات بین نسلی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ محمدامین باقری در آئین افتتاحیه مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره قصه‌گویی بین‌المللی که امروز در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اراک برگزار شد؛ گفت: قصه یکی از قدیمی‌ترین و پایدارترین هنرهایی است که با وجود تحولات بسیاری که در حوزه هنر شکل گرفته است، بادوام مانده و خود را حفظ کرده است.

مدیرکل دفتر اجتماعی فرهنگی استانداری مرکزی بیان کرد: در گذشته که قصه‌گویی در شب‌های طولانی زمستان رایج بود و همه ما خاطرات شیرین و جذاب از آن دوران داریم، در واقع به نوعی ارتباط درون خانواده را شکل می‌داد که متاسفانه امروز این رابطه عاطفی ضعیف شده و طبق بررسی میدانی که در مدارس انجام دادیم، نسل جدید از این وضعیت ناراضی هستند.

وی افزود: این جشنواره و این نوع فعالیت‌های فرهنگی کانون پرورش فکری باعث می‌شود تا بچه‌ها را برای ساعتی از فضای مجازی دور کند و این هنر و قصه‌ها به متن و بطن زندگی آن‌ها برگردد. بنابراین ما باید به این سمت حرکت کنیم و فاصله‌های بین نسلی را کاهش دهیم. و با این عنصر فرهنگی به تقویت هویت ملی و اسلامی کمک کنیم.

 ۷۳ قصه به مرحله اجرای حضوری راه یافتند

در بخش دیگر این افتتاحیه مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی عنوان کرد: این جشنواره با عنوان «راز قصه ساز زندگیست»، به بیست و ششمین ایستگاه خود رسیده و در مرحله حضوری یک‌هزار و 141 قصه دریافت شده و نسبت به سال گذشته که حدود ۴۰۰ اثر شرکت داشتند به پیشرفت سه برابری رسیده و این موضوع کار را برای پایش و داوری سخت می‌کند.

احسان منصوری اضافه کرد: ۷۳ قصه به مرحله اجرای حضوری راه پیدا کرده است. امروز و فردا قصه‌ها توسط بچه‌های شرکت کننده اجرا و توسط داورانی از اراک، اصفهان و لرستان قضاوت می‌شوند و بهترین قصه‌ها به مرحله منطقه‌ای و ملی فرستاده می‌شوند.

وی ادامه داد: در مرحله غیر حضوری که در سایت ثبت‌نام می‌شود و تا ششم دی‌ماه ادامه دارد، یک‌هزار و 500 قصه ثبت شده و پیش‌بینی می‌شود تا یک‌هزار و 600 اثر برسد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی تصریح کرد: هدف ما از این برنامه‌ها سوق دادن قصه از حالت جشنواره به کف جامعه است تا فرزندانمان از فضای مجازی و دیجیتال مقداری دور شوند و به سمت فضای حقیقی و ارتباط با خانواده گرایش پیدا کنند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
آخرین اخبار