درباره نویسنده
مدیریت بحران توزیع برق استان مرکزی خبر داد:
ضرورت رعایت موارد ایمنی برق در محرم

مدیر دفتر مدیریت بحران، پدافند غیر عامل و HSE شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با اشاره به برگزاری گسترده آئینهای مذهبی در ایام محرم و صفر، بر ضرورت رعایت نکات ایمنی در مصرف برق و احداث فضاهای عزاداری تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از روابط عمومی توزیع برق استان مرکزی علی عزیزآبادی با تأکید بر اهمیت برگزاری مراسم مذهبی در ایام محرم و صفر به شیوه ایمن و بدون حادثه، افزود: رعایت نکات ایمنی در نصب تجهیزات، تأمین برق و استفاده صحیح از آن در مواکب، تکایا و هیئات عزاداری، نقش مهمی در جلوگیری از بروز حوادث برقگرفتگی و آتشسوزی دارد وخواستار همکاری هیئتهای مذهبی با شرکت توزیع نیروی برق استان برای جلوگیری از حوادث ناگوار شد.
وی با بیان اینکه استفاده غیرمجاز یا ناایمن از شبکه توزیع برق میتواند خسارات مالی و جانی در پی داشته باشد، از مردم و مسئولان برگزاری مراسمات مذهبی خواست برای دریافت انشعاب برق موقت، تنها از مسیرهای قانونی و با مراجعه به مدیریت توزیع برق شهرستان مربوطه یا تماس با سامانه ۱۵۲۱ اقدام کنند.
عزیزآبادی گفت: نصب هرگونه پرچم، پلاکارد یا پارچه بر روی پایههای برق، به دلیل خطر بالقوه سقوط یا تماس با سیمهای برق دار، ممنوع است.
وی افزود: همچنین فاصله ایمن ۳ متری از تأسیسات و خطوط برق باید در زمان نصب و جمع آوری سازهها مانند خیمهها، داربستها یا تابلوها رعایت شود.
مدیر دفتر مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی خاطرنشان کرد: استفاده از تجهیزات استاندارد همچون فیوز دوبل، کلید حفاظت از جان (RCD)، کابلهای سالم و روکشدار، پرهیز از چندراهیهای غیرمجاز و خودداری از استفاده از لامپهای پرمصرف بدون پوشش، از دیگر مواردی است که رعایت آنها میتواند از وقوع خطرات برقگرفتگی و آتشسوزی جلوگیری کند.
وی تصریح کرد: عبور دادن سیم برق از زیر فرش یا تماس سیم و کابل با اجسام قابل اشتعال مانند پرده، فرش یا پرچم، به شدت خطرآفرین است و نباید مورد غفلت قرار گیرد.
عزیز آبادی گفت: استفاده از پرچمهای فلزی در مجاورت خطوط برق، نصب ریسههای روشنایی روی پایههای برق، و اتصال کابلها به داربست فلزی بدون عایقسازی مناسب، میتواند منجر به حادثه شود.
وی افزود: هیئات مذهبی در زمان عبور دستههای عزاداری باید از نزدیک شدن به شبکههای برق هوایی خودداری کنند، بهویژه شبکههای فشار متوسط که فاقد روکش عایق بوده و تماس با آنها بسیار خطرناک است.
عزیزآبادی تصریح کرد: در صورت مشاهده مواردی همچون پارگی سیم، ایجاد جرقه، آتشسوزی یا برق گرفتگی، لازم است هم استانیهای بدون اتلاف وقت با شمارههای اضطراری ۱۲۱ (مرکز فوریتهای برق) و ۱۲۵ (آتش نشانی) تماس بگیرند تا اقدامات لازم توسط کارشناسان انجام شود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- برگزاری تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- کاهش چشمگیر معوقات کارگری و تثبیت تولید
- گرد و خاک در غرب، شمال ایران بارانی
- بدهی عمومی رژیم صهیونیستی به ۷۴ درصد رسید
- یحیی، برانکو، تارتار و کریم گزینه شدند
- عزاداری تفرشیها در شب پنجم محرم
- ضرورت رعایت موارد ایمنی برق در محرم
- شکست دشمن در ایجاد شکافهای اجتماعی
- نهضت عاشورا، زندهترین حماسه تاریخ
- حق بر باطل پیروز است
- مشاهده بیشتر