درباره نویسنده
رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) مطرح کرد:
امام کاظم (ع) مظهر بردباری است

رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک گفت: امام کاظم (ع) با بردباری در برابر تجاوزکاران، خشم خویش را کنترل میکردند که به همین دلیل لقب « کاظم» را به خود اختصاص داد.
حجتالاسلام والمسلمین سید احمد میرمهدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در رابطه با زندگانی و نحوه شهادت امام موسی کاظم (ع) گفت: امام موسی کاظم (ع) در شرایط بسیار سختی زندگی میکردند که این مشکلات بهخاطر محدودیتهایی بود که از زمان رویکار آمدن حکومت عباسی وجود داشت.
وی افزود: از زمان امام صادق (ع) شرایط برای اهل بیت بسیار شرایط سختی شده بود یعنی برای ارتباط با مردم مشکلات زیادی بود.
رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک بیان کرد: امام صادق (ع) در زمان بنیعباس بهخاطر شرایط سخت آن دوران برای اینکه جانشین خود را حفظ کنند به چند نفر وصیت کردند که وصی من ابوجعفر منصور دوانیقی است و وصیت را بین چند نفر قرار دادن تا معلوم نباشد چند نفر جانشین هستند که این احتیاط در آن شرایط برای حفظ جان حضرت موسی بن جعفر (ع) بوده است.
میرمهدی عنوان کرد: در آن دوران شرایط برای شیعیان خیلی شرایط سختی بود به دلیل اینکه شیعیان میخواستند امام را بشناسند لازم بود به محضر امام موسی کاظم (ع) برسند تا کرامات و معجزات امام را مشاهده کنند.
وی خاطرنشان کرد: حکومت در آن دوران برخورد شدیدی با شیعیان داشتند و همین شرایط سخت حضرت توانستند اصحاب پدر خود را یکییکی آگاه کنند و برای اینکه مطالبی را به شیعیان برسانند به طور مخفیانه دیدار میکردند یا افرادی که میآمدند به طور مخفیانه با حضرت دیدار کنند در پوشش فروشنده و دوره گرد وارد خانه حضرت میشدند و حضرت را ملاقات میکردند.
رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک اظهار کرد: مردم آن زمان مانند شیعیان و افراد خاص در این مدت توانسته بودند امام موسی کاظم (ع) را بشناسند و بدانند چه کسی جانشین امام صادق (ع) است و هارون رشید در این قضیه امام موسی کاظم (ع) را برای خود به عنوان یک خطر میدانست.
میرمهدی افزود: هارون رشید چندین مرتبه به خانه حضرت امام موسی کاظم (ع) یورش برد، برای اینکه از اوضاع خانه اطلاع پیدا کند و در عین حال که به امام از همه لحاظ فشار وارد میکرد ولی توجه مردم هم به امام موسی کاظم (ع) کم نبود برای همین هارون رشید از طرف حضرت موسی بن جعفر (ع) احساس خطر میکرد.
وی تصریح کرد: امام کاظم (ع) با بردباری در برابر تجاوزکاران، خشم خویش را کنترل میکردند که به همین دلیل لقب « کاظم» را به خود اختصاص داد.
رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک در پایان تصریح کرد: هارون رشید برای اینکه احساس خطر را از طرف امام موسی کاظم (ع) کم کند، حضرت را دستگیر کردند و در زندان ایشان را مسموم و به شهادت رساندند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
آخرین اخبار
- بمباران هوایی اراک در سال 1365
- مشارکت مردمی ستون اصلی مراسم اربعین است
- تغییر روشهای کشت؛ پاسخ علمی به خشکسالیهای پیاپی
- صنعت اراک؛ تسلیمناپذیر تا آخرین نفس
- نخستین مرحله رنکینگ تیر و کمان در اراک
- معافیت بهای برق برای مدارس دولتی کممصرف
- بتنریزی پروژه تقاطع غیرهمسطح فراهان
- نرخ ۳۵ درصدی اشتغال بین مهارتآموزان
- سوگواره تعزیه در ساوه به ایستگاه پایانی رسید
- تعزیه هنری برخاسته از عشق و ایمان است
- مشاهده بیشتر