لیگ برتر فوتسال؛
شکست آلومینیوم با یک اخراجی در قزوین

شاگردان خوراکچی در یک بازی خارج از خانه مقابل کراپ الوند تن به شکست دادند.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ در یکی از دیدارهای هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال ایران که امروز پیگیری شد، تیم آلومینیوم اراک در قزوین مهمان کراپ الوند بود.
نیمه نخست این دیدار با نتیجه دو بر یک به سود کراپ الوند به پایان رسید که تک گل اراکیها را در این نیمه نوید آذری به ثمر رساند.
با شروع نیمه دوم آلومینیومسازان که برای جبران گل خورده پای به میدان گذاشتند، روی ضد حمله گل سوم را دریافت کردند، اما خیلی زود محمدرضا کرد روی یک ضربه ایستگاهی گل دوم آلومینیوم را به ثمر رساند.
کراپ با بهرهمندی از جو حاکم بر سالن و حمایت هواداران خود گل چهارم و پنجم را به ثمر رساند و در ادامه محمد محبی گل سوم آلومینیوم را زد، اما در ادامه توپی از خط دروازهها عبور نکرد.
گفتنی است، در دقایق پایانی این دیدار فرهاد ابراهیمی با کارت قرمز داور روبهرو شد تا شاگردان خوراکچی با یک بازیکن کمتر بازی را ادامه دهند.
انتهای خبر
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!