حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/07/28 شمسی | 2025/10/20 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
سارق اماکن عمومی در فراهان دستگير شد
فرمانده انتظامی فراهان:

سارق اماکن عمومی در فراهان دستگير شد

فرمانده انتظامی فراهان از دستگيری سارق اماکن عمومی در اين شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» سعید حسنی در گفتگو با «فراهان خبر» گفت: در پی وقوع يک فقره سرقت از اماکن عمومی در شهرستان فراهان موضوع با هدف کشف سرقت و دستگيری سارق يا سارقان در دستور کار پليس قرار گرفت.

وی افزود: در تحقيقات مأموران کلانتری 11 شهرستان فراهان در کمتر از 5 ساعت رد پای سارقی سابقه‌دار در اين رابطه شناسايی و پس از هماهنگی قضائی سارق را در عملياتی غافلگيرانه دستگير کردند.

حسنی اظهار کرد: متهم در تحقيقات فنی پليس به سه فقره سرقت از اماکن عمومی در شهرستان فراهان اعتراف کرد و با تشکيل پرونده تحويل مرجع قضائی شد.

فرمانده انتظامی فراهان در پايان با بيان اينکه سارق انگيزه خود از سرقت‌ها را تأمين مواد مخدر اعلام کرده بود، اظهار کرد: متهم پس از تشکيل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!