رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/08/17 Thursday - 2024 07 November الخميس ، 5 جمادى الأول ، 1446
ساعت
1403-08-17 13:27 شماره خبر : 9348 https://diyareaftab.ir/short/V0ygg 0
استاد حوزه و دانشگاه:

استاد حوزه و دانشگاه گفت: نگاه حضرت زینب (س) به بانوان، یک نگاه جامع و متوازن است؛ که بر تربیت و رسالت مادرانه و جایگاه زن در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی تاکید دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب»؛ حجت‌الاسلام غلامرضا رضازاده در گفتگو با خبرنگار نار خبر؛ ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت: در طول تاریخ، نگرش‌ها و دیدگاه‌های مختلفی نسبت به نقش زن در جامعه وجود داشته است. در برخی از فرهنگ‌ها، زن تنها در چارچوب خانواده و خانه تعریف شده و به‌عنوان کسی که مسئولیت‌های خانگی را بر عهده دارد، شناخته می‌شود.

وی افزود: در برخی دیگر از جوامع، زن به عنوان یک عنصر فعال اجتماعی و اقتصادی در کنار مردان در عرصه‌های مختلف حضور دارد و در بسیاری از فرهنگ‌ها نیز زن به‌عنوان موجودی زیبا و جذاب برای جلب توجه معرفی شده است.

رضازاده تصریح کرد: اما حضرت زینب (س)، با حضور قهرمانانه و بی‌نظیر خود در تاریخ اسلام، نگاه سوم را به جهان معرفی کردند؛ نگاهی که نشان داد زن تنها موجودی نیست که باید در پشت در‌های خانه محصور شود، بلکه زن می‌تواند هم‌زمان نقش مادر، معلم، رهبری را ایفا کند.

وی در ادامه تأکید کرد: حضرت زینب (س) با شجاعت و قاطعیت در واقعه عاشورا نشان داد که زن در هر شرایطی می‌تواند حضوری تأثیرگذار و قدرتمند داشته باشد.

این استاد دانشگاه و حوزه گفت: حضرت زینب (س)، با ایفای نقش مادر علمدار خانه، الگویی برای زنان در تربیت فرزندان صالح و آگاه بود. اما در عین حال، وقتی زمان‌ ایستادگی و دفاع از اصول اسلام فرا رسید، وی نه‌تنها در خانه نماند، بلکه در عرصه اجتماعی و سیاسی نیز به‌عنوان یک شخصیت برجسته و رهبری قدرتمند ظاهر شد.

مشاور خانواده بیان کرد: حضرت زینب (س) نشان داد که بانوان می‌توانند هم‌زمان در داخل خانه به تربیت نسل‌های نیکو پرداخته و در زمان لازم، به عنوان فعالان اجتماعی و سیاسی در پیشبرد اهداف عالی انسانی و دینی ایفای نقش کنند.

رضازاده یادآور شد: نگاه حضرت زینب (س) به بانوان، یک نگاه جامع و متوازن است؛ هم بر تربیت و رسالت مادرانه تأکید دارد و هم بر جایگاه زن در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی. او با حضور شجاعانه‌اش در کربلا و بعد از آن در کوفه و شام، این حقیقت را اثبات کرد که زن می‌تواند هم در عرصه‌های عاطفی و هم در جبهه‌های اجتماعی و سیاسی تأثیرگذار باشد.

وی در پایان گفت: حضرت زینب (س)، با سخنان و رفتار خود، نشان داد که زنان نه تنها به‌عنوان مادران و مربیان نسل‌های آینده، بلکه به عنوان رهبران فکری، اجتماعی و سیاسی، نقش بسیار مهمی در پیشبرد اهداف انسانی دارند و همچنین وی الهام‌بخش نسل‌های بعدی شد که زن می‌تواند در هر دو عرصه خانه و جامعه، تأثیرگذار و قوی باشد.

انتهای خبر/

 

 

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار