رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1403/08/12 Saturday - 2024 02 November السبت ، 30 ربيع الآخر ، 1446
ساعت
از لحاظ استانداردهای بین‌المللی؛

معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران، گفت: سازمان ملی استاندارد جمهوری اسلامی ایران با ۵۰ الی ۶۰ کشور از لحاظ استانداردهایی بین المللی تعامل دارد.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ احسان ساده، امروز همایش تبیین استانداردهای دانش‌بنیان، ضمن عرض تبریک روز جهانی استاندارد و تشکر از همکاران خدوم در سازمان ملی استاندارد کشور، گفت: راه استاندارد همراه با سختی و جهاد است. استاندارد وظیفه اطمینان بخشی به مردم را بر عهده دارد.

وی، در رابطه با ابزار فنی و تخصصی موجود در کشور، افزود: استانداردهایی وجود دارد که ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و… آن باید به‌گونه‌ای باشد که مورد تأیید سازمان ملی استاندارد قرار بگیرد.

معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران عضو سازمان جهانی استاندارد است. در سازمان ملی استاندارد چهار رکن وجود دارد که پر چالش‌ترین بخش آن مربوط به تازه تاسیسان نانو نماد است. بخش سوم آن مربوط به تأیید صلاحیت است که نهادهای ارزیابی انطباق می‌دهند، آیا این محصول تأییدیه را دارد یا خیر. بخش چهارم رکن سازمان ملی استاندارد مربوط به اندازه‌شناسی و مقیاس‌ها است.

ساده، عنوان کرد: برای فناوری‌ها یک دستورالعمل تعریف شده که سخت‌گیرانه است و اگر محصولی خواست باید براساس دستورالعمل‌ها مورد تأیید قرار بگیرد.

وی، خاطر نشان کرد: ممکن است برای یک محصولی استاندارد ملی تعریف نشده باشد پس باید با استانداردهای بین المللی به نام COC گواهی ارزیابی بازرسی کالا مورد انطباق قرار گیرد که نشان استاندارد به آن تعلق بگیرد.

معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران، گفت: سازمان ملی استاندارد جمهوری اسلامی ایران با ۵۰ الی ۶۰ کشور از لحاظ استانداردهایی بین المللی تعامل دارد.

ساده، در رابطه با محصولات فناوری نانو، افزود: یک دستورالعمل برای محصولات دارای فناوری نانو وجود دارد، مانند صنعت پوشاک که از فناوری نانو به‌عنوان یک ویژگی ممتاز در محصول استفاده می‌کند که باید مورد تأیید سازمان ملی استاندارد قرار بگیرد و برای دریافت نشان دانش نماد ننو باید مورد آزمون قرار بگیرند تا تأیید شوند.

وی، در پایان تصریح کرد: در خصوص نشان حلال امروز در دنیا بازار حلال در بسیاری از کشورها مورد توجه است که در بسیاری از کشورها سهمیه خود را براساس این موضوع تعریف می‌کنند. امروزه بیش از هزار نشان حلال تعریف شده است که نشان اسلامی و مورد تأیید آیسیک (ISIC) هستند.

انتهای پیام /

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار