رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1403/08/25 Friday - 2024 15 November الجمعة ، 13 جمادى الأول ، 1446
ساعت
سرپرست مرکز فنی و حرفه‌ای ساوه:

سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان ساوه گفت: هوش مصنوعی تأثیر بسزایی در رشد اقتصاد، رشد تولید ناخالص ملی، رشد بهره‌وری نیروی کار و موارد دیگر داشته است.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ به نقل از نار خبر، مهران توکلی در نشست واکاوی هوش مصنوعی که به مناسبت هفته بسیج با حضور فعالان فضای مجازی در مرکز فنی و حرفه‌ای شهر صنعتی کاوه برگزار شد، اظهار کرد: هوش مصنوعی یا Artificial Intelligence که به اختصار AI نمایش می‌دهند در جامعه کنونی بسیار گسترده شده است، طوری که در آینده بسیاری از تکنولوژی‌ها بر پایه‌ی این فناوری است.

وی افزود: هوش مصنوعی تأثیر بسزایی در رشد اقتصاد، رشد تولید ناخالص ملی، رشد بهره‌وری نیروی کار و موارد دیگر داشته است.

توکلی در ادامه گفت: هوش، مصنوعی ۱. ۵ درصد اقتصاد دنیا را تحت تأثیر قرار می‌دهد و در دنیا کولاک می‌کند.

توکلی خاطر نشان کرد: تولید ناخالص ملی کشور ما با ورود فناوری هوش مصنوعی رشد مطلوبی داشته است. با این‌ حال سه پیش‌بینی برای آینده تولید ناخالص ملی بر اساس رشد فناوری هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۰ وجود دارد.

وی با اشاره به نقش هوش مصنوعی در امنیت شغلی بیان کرد: روش تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی درست شرکت‌ها زمینه برای امنیت شغلی را فراهم می‌کند، یک شرکت زمانی می‌تواند امنیت شغلی را ثابت کند که تصمیم درست بگیرید و موقعیت سنجی مرحله‌ای را در دستور کار خود قرار دهد و بتواند چه عملیاتی مختص تولید، مختص نیروی کار، مختص فروش و... است که آن را برنامه‌ریزی کند که تمامی این مسائل با کمک هوش مصنوعی قابل حل است.

سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: از آنجایی که تکنولوژی هوش مصنوعی تاحدودی توانایی تفکر و عمل منطقی دارد، می‌توان از آن در کسب‌وکار‌های مختلف مثل حوزه آموزش، حوزه سلامت، حوزه کشاورزی، طراحی گرافیک، وکالت و... استفاده کرد.

وی در خصوص واکاوی داده‌ها و هوش مصنوعی بیان کرد: داده کاوی با یک هدف خاص بر روی یک مجموعه داده صورت می‌گیرد که یک فرد با استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین و هوش مصنوعی سعی می‌کند تا الگوی مورد نظر خود را در آن مجموعه داده پیدا کند.

توکلی گفت: دنیای امروز، دنیای داده محور است و در واقع ارتباط بین هوش مصنوعی و داده کاوی بسیار قوی است و حتی می‌توان گفت که به نوعی با یکدیگر هم پوشانی دارند، به گونه‌ای که با استفاده از هر کدام از آن‌ها در کنار یکدیگر می‌توان بسیاری از مسائل و مشکلات موجود در کسب و کار‌ها را حل کرد.

وی بیان کرد: طبق بررسی‌ها در علم داده، تمام علوم دنیا به هوش مصنوعی احتیاج دارد و این موضوع یک مبحث میان رشته‌ای است و در ساخت تمام مباحث نظامی، ساختار‌ها و ساخت و ساز‌ها، یادگیری ماشین، کشف دانش و.... استفاده می‌شود.

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار