حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/07/29 شمسی | 2025/10/21 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
کارشناس سیاسی:

دشمن اعتقاد مردم را نشانه گرفته است

دشمن اعتقاد مردم را نشانه گرفته است

کارشناس سیاسی گفت: دشمن در جنگ شناختی برای هویت‌زدایی از جامعه اسلامی و کاهش اعتقادات مردم نقشه کشیده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب»؛ به نقل از نار خبر؛ سلیمان دلیریان عصر امروز در نشست سیاسی که در سالن اجتماعات شهید‌ امیر حاج‌امینی برگزار شد، اظهار کرد: دشمن با ترفند‌های خود تلاش دارد مردم را از حضور در انتخابات باز دارد.


وی با بیان ترفند‌های دشمن برای دلسرد کردن مردم از حضور در انتخابات به مهمترین کلید یعنی جنگ شناختی اشاره کرد و گفت: در این جنگ دشمن می‌تواند ذهن وقلب و اراده انسان را هدف گرفته و در افکار انسان نفوذ کند.


وی با اشاره به اینکه چرا مردم به خصوص قشر جوان و نوجوان در برابر آرمان‌های انقلاب موضع‌گیری می‌کنند، گفت: بدلیل اینکه در جنگ شناختی دشمن اعتقاد مردم را نشانه گرفته و اعتقادات مردم توسط رسانه‌های بیگانه تغییر یافته که مهمترین رسانه هم فضای مجازی می‌باشد که با توجه به گستردگی این رسانه رصد آن خارج از اختیار ما است.


این کارشناس سیاسی گفت: دشمن در جنگ شناختی برای هویت‌زدایی از جامعه اسلامی و کاهش اعتقادات مردم نقشه کشیده است، پس باید را‌های مقابله با جنگ شناختی را بشناسیم.


دلیریان تأکید کرد: در جنگ شناختی دشمن در گام نخست می‌کوشد تا باور‌ها را تغییر دهد و بهترین روش برای اینکه دشمن وارد گاه بعدی نشود شناخت راهکار‌های مقابله با جنگ شناختی است.

 در ادامه، اصغر تنهایی کمدین و طنز پرداز شهرستان با اجرای تئاتر به گفتگو پیرامون مسائل مربوط به انتخابات و بیان شبهات و علل نارضایتی مردم و عدم شرکت در انتخابات در قالب طنز پرداخته و به شبهات شرکت‌کنندگان پاسخ داد.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!