درباره نویسنده
استاد حوزه علمیه اراک مطرح کرد:
حضرت علی اکبر (ع) الگوی جوان ایدهآل

استاد حوزه علمیه اراک گفت: نامگذاری سالروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) به روز جوان به دلیل نمونهای از یک جوان ایدهآل در اسلام بودن ایشان صورت گرفته است.
حجتالاسلام مرتضى بابايى در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبرى تحليلى «ديار آفتاب» ضمن عرض تبریک به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی اکبر علیهالسلام و روز جوان گفت: نامگذاری سالروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) به روز جوان به این دلیل است که ایشان نمونهای از یک جوان ایدهآل در اسلام بودند.
وی تاکید کرد: حضرت علی اکبر (ع) از نظر اخلاق، رفتار و گفتار مشابه پیامبر اکرم (ص) بودند. ایشان به عنوان الگوی ارزشمند برای جوانان محسوب میشوند که باید از ویژگیهای ایشان در زندگی استفاده کنند.
استاد حوزه علمیه اراک بیان کرد:دشمنان جامعه اسلامی به خوبی دریافتهاند که جوانان در جستجوی قهرمان و اسوه هستند تا اخلاق و رفتار خود را بر اساس آن تنظیم کنند. به همین دلیل، دشمن با ایجاد تردید در باورهای دینی و تزریق فرهنگ بیگانه تلاش میکند تا جوانان را از الگوهای اسلامی دور کند. در این وضعیت باید در برابر هجمهها مقاوم باشیم.
وی افزود: یکی از ویژگیهای برجسته حضرت علی اکبر (ع)، علم و آگاهی ایشان است. حضرت در مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مواضع درستی اتخاذ میکردند که نشان از بصیرت و آگاهی ایشان داشت. آگاهی ایشان باعث شد که در کنار امام حسین علیهالسلام قرار بگیرند. این ویژگی باعث میشود که جوانان باید راه صحیح زندگی را انتخاب کنند.
بابایی گفت: روحیه عبادت و بندگی حضرت علی اکبر (ع) از دیگر ویژگیهای ایشان بود. ایشان در جوانی بسیار عبادت میکردند و این عبادت یکی از علتهای عاقبت بخیری ایشان بود. عبادت به معنای دوری از خواهشهای نفسانی و تقرب به خداوند باعث شد تا به جایگاه والایی دست یابند. پیامبر اکرم (ص) فرمودهاند که خداوند به عبادت جوانان افتخار میکند.
استاد حوزه علمیه اراک گفت: انتخاب صحیح همنشین و دوست از ویژگیهای بارز حضرت علی اکبر (ع) بود. ایشان در انتخاب همراهان خود دقت میکردند و همیشه در کنار امام حسین علیهالسلام بودند. قرآن تاکید دارد که انتخاب دوست نیکو، تاثیر زیادی بر عاقبت انسان دارد و باید در این زمینه دقت کرد. انتخاب دوستان خوب یکی از عوامل موفقیت است.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از ویژگیهای مهم حضرت علی اکبر (ع)، بخشندگی ایشان بود. حتی معاویه نیز به این ویژگی ایشان اعتراف کرده است. پیامبر اکرم (ص) فرمودهاند که گذشت و بخشندگی باعث ایجاد محبت و عزت در انسانها میشود. این ویژگی در جامعه امروز نیز میتواند مشکلات اخلاقی را حل کند و فرهنگ محبت و همکاری را تقویت نماید.
بابایی در پایان گفت: در نهایت، چهار ویژگی حضرت علی اکبر (ع) که الگویی برای جوانان است شامل علم و آگاهی، عبادت، انتخاب صحیح همنشین و دوست و بخشندگی است. انشاءالله خداوند این ویژگیها را به همه ما عنایت کند تا از آنها در زندگی فردی و اجتماعی خود بهرهمند شویم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
آخرین اخبار
- اطاعت از فرمان رهبر واجب است
- سوره «بقره» آیه ۲۱۱ تا ۲۱۵
- افتتاح ۲ نیروگاه خورشیدی چاه آب کشاورزی
- ۱۴۰۰ خانواده تحت پوشش در مسیر پیادهروی اربعین
- هپکو دوباره در گرداب واگذاری
- روایت بمباران کارخانه آلومینیوم اراک
- جمعههای خشم و نصر در اراک برگزار میشود
- میزگرد «روایتگری بمباران صنایع اراک»
- رسالت سنگین زینالعابدین (ع) از کربلا تا شام
- صدای مردم برای حفظ انسجام داخلی شنیده شود
- مشاهده بیشتر