رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1403/10/26 Wednesday - 2025 15 January الأربعاء ، 15 رجب ، 1446
ساعت
1403-10-25 05:53 شماره خبر : 10933 https://diyareaftab.ir/short/4xXd1
سخنران مشهور استان مرکزی عنوان کرد:

سخنران مشهور استان مرکزی گفت: فتح خیبر نمادی از پیروزی ایمان بر ترس، اراده بر استحکام و نور بر تاریکی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد میرمهدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در خصوص سبک زندگی امام علی (ع) و فتح خیبر گفت: فتح قلعه خیبر توسط امام علی (ع) یکی از برجسته‌ترین رویدادهای تاریخ اسلام است، که نشان‌دهنده قدرت ایمان و توکل به خداوند است.

وی بیان کرد: امیرالمؤمنین (ع) در مورد واقعه خیبر می‌فرمایند: «والله ما قلعت باب خیبر بقوه جسدانیه ولکن بقوه ربانیهمن؛ درب قلعه خیبر را با نیروی جسمی خود نکندم، بلکه این قدرت الهی بود که به من عطا شد.» 

رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک عنوان کرد: این سخن امام علی (ع) به ما می‌آموزد که انسان، هرچند از نظر جسمی مانند دیگران باشد، اما با ایمان راسخ و اتکای قلبی به خداوند می‌تواند فراتر از توانایی‌های عادی عمل کند.  

میرمهدی در رابطه با فتح خیبر افزود: قلعه خیبر که به عنوان نماد قدرت و استحکام یهودیان آن زمان شناخته می‌شد، به واسطه نیروی روحانی و الهی امام علی (ع) فتح شد و نشان داد که اراده خداوند بر هر قدرت ظاهری پیروز است.

وی تصریح کرد: امام علی (ع) با این عمل بزرگ نه تنها یک جنگ نظامی را به پیروزی رساند، بلکه الگویی ماندگار از توکل و اعتماد به خدا برای همه مسلمانان به جا گذاشت.  

رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک اظهار کرد: امام علی (ع) در رابطه با یاری خداوند خطاب به یاران خود می‌فرمایند: «خود را به خدا بسپارید، زیرا هرگاه در مسیر خداوند گام بردارید، او شما را یاری خواهد کرد.» 

میرمهدی گفت: این رویداد الهام‌بخش نشان‌دهنده آن است که ایمان و ارتباط معنوی با خدا می‌تواند سخت‌ترین موانع را از سر راه بردارد و انسان را به موفقیت‌هایی برساند که فراتر از تصور عقل بشری است.  

وی در پایان بیان کرد: فتح خیبر نمادی از پیروزی ایمان بر ترس، اراده بر استحکام و نور بر تاریکی است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.