حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/07/29 شمسی | 2025/10/21 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
فیلم؛

تمرکز بر طراحی مهندسی در خط تولید

رضا سرایی گفت: برخلاف بسیاری از کارخانه‌های صنعتی که دارای خطوط تولید مونتاژی هستند، ماشین‌سازی اراک بر طراحی مهندسی تمرکز دارد.

به گزارش خبرنگار گروه چندرسانه‌ای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» رضا سرایی عنوان کرد: برخلاف بسیاری از کارخانه‌های صنعتی که دارای خطوط تولید مونتاژی هستند، ماشین‌سازی اراک بر طراحی مهندسی تمرکز دارد. بیش از 800 نفر از 2 هزار و 200 نیروی انسانی شرکت در بخش تولید و بیش از 600 نفر در سالن‌های تولیدی مشغول به کار هستند. این امر نشان‌دهنده اهمیت پژوهش و توسعه در ساخت تجهیزات صنعتی است. به عنوان مثال، طراحی و ساخت راکتور فولادی دو سال زمان برده و شامل مراحل شناسایی مواد، تأمین متریال و تجهیز از داخل و خارج کشور بوده است.

وی بیان کرد: ماشین‌سازی اراک برای نخستین بار در کشور، تجهیزات متانول را مطابق استانداردهای اروپایی طراحی، مهندسی و ساخت کرده است. این فرآیند بیش از دو سال به طول انجامید و نشان‌دهنده توانایی بالای این شرکت در توسعه فناوری‌های پیشرفته صنعتی است. وجود یک بنیان تحقیق و توسعه قوی در این مجموعه یکی از الزامات اصلی توسعه صنعتی کشور محسوب می‌شود.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!