درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «علیاکبر بیدگلی»؛
برادران و خواهران دفاع مقدس آزمایش است

در بخشی از وصیتنامه شهید «علیاکبر بیدگلی» آمده است: برادران و خواهران این جنگ آزمایشی است تا بندگان خاص خداوند از منافقان و مفسدان تشخیص داده شوند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام علیاکبر بیدگلی فرزند محمد اسماعیل در سال ۱۳۴۸ در شهرستان محلات در یک خانواده مذهبی و کارگری به دنیا آمد، همیشه عاشق جبهه بود و در زمانی که محصل بود چند مرتبه از سوی بسیج به جبهه اعزام شده بود. او همیشه میگفت من به عنوان یک مسلمان وظیفه دارم برای ادای آخرین مسئولیت دنیوی خود در انتهای آزمایش بزرگ الهی به جبهه بروم تا بتوانم از آن آزمایش سربلند بیرون آیم، سرانجام در دهم تیر ماه ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۱ در منطقه مهران بر اثر اصابت ترکش خمپاره به ناحیه سینه و قلب به مقام رفیع شهادت نائل آمد.
پیکر مطهر شهید در زادگاهش به خاک سپرده شد.
بخشی از وصیتنامه شهید: برادران و خواهران این جنگ آزمایشی است تا بندگان خاص خداوند از منافقان و مفسدان تشخیص داده شوند و خوشا به حال آنهایی که روسفید از این آزمایش بزرگ بیرون میآیند که به وعده خداوند در روز جزا به بهترین پاداشها میرسند.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- فرهنگ حجاب هویت زن را معنا میبخشد
- حسین زمانه را تنها نگذارید
- سوره «بقره» آیه ۱۴۲ تا ۱۴۵
- آغاز ثبتنام المپیاد ملی مهارت
- اتحاد مردم در امتداد یک مسیر تاریخی است
- مازوتسوزی و ریزگردها سلامت مردم را تهدید میکند
- حضرت زینب (س) زبان حقیقت واقعه عاشورا
- دفاع مقدس هیمنه استکبار را به چالش کشید
- دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در دلیجان
- افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در کشور
- مشاهده بیشتر