رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
ستاد امر به معروف و نهی از منکر:

زنان مسلمان ایرانی الگوی زنان جهان هستند

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی گفت: زن مسلمان ایرانی ثابت کرد که می‌توان زن باشد، عفیف باشد و هم در میدان جهاد فعالیت مجاهدانه داشته باشد، لذا زن مسلمان ایرانی به‌عنوان الگوی جهانی زنان معرفی شده‌اند.

مصطفی فرخی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ در خصوص معرفی الگوهای معاصر زن مسلمان ایرانی در عرصه‌های مختلف مقاومت، سیاست، خانواده و علمی به‌عنوان تربیت‌شدگان مکتب زینبی گفت: زن‌ها همیشه مقدم‌تر از مردان در امور اسلام حرکت کردند، لذا درایت و شجاعت و وظیفه‌شناسی برخی از بانوان چنان بود که از ارشاد و رهنمود دادن به خلفا نیز واهمه‌ای نداشتند و آنان را نیز در کجروی و دور شدن از راه و رسم اسلامی هشدار می‌دادند.

وی بیان کرد: مسلمانان صدر اسلام همسران خود را نیز در جنگ‌ها و سفرهای جهادی تا جایی که امکان داشت با خود می‌بردند، زیرا زنان با حضور خود به همسرانشان آرامش می‌دادند. 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی بر نقش زنان در امور جهادی هشت سال دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: پرستاری از مجروحان و انجام فعالیت‌های خدماتی در پشت جبهه‌ها هم بر دوش بانوان قرار داشت، همانند هشت سال دفاع مقدس که زنان دوشادوش شوهران و فرزندان خود در عرصه جهاد در راه خدا خالصانه و بدون هیچ چشمداشتی خدمت می‌کردند.

فرجی تصریح کرد: زن مسلمان ایرانی تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان گشود و ثابت کرد که می‌توان زن باشد، عفیف باشد، محجبه و شریف باشد و در عین حال، در میانه میدان جهاد فعالیت مجاهدانه داشته باشد، لذا در مسیر تمدن‌سازی اسلامی، زن مسلمان ایرانی به عنوان الگوی جهانی زنان به افراد دنیا معرفی شده‌اند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی اظهار کرد: با توجه به ظهور هزاران زن، با روحیه کربلایی در صحنهٔ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، می‌توان گفت به برکت خون این زنان مجاهد، اقتدار و جذبهٔ تازه‌ای در عصر جدید، ظهور کرده است که دیر یا زود در سرنوشت و جایگاه زنان جهان، اثرگذار خواهد شد.

فرخی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با الگوگیری از حضرت خدیجهٔ کبری(س)، حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت زینب کبری(س) صحنه ظهور زنانی شد که اوج احساس، لطف و رحمت زنانه را با روح جهاد، شهادت و مقاومت درآمیختند و مردانه‌ترین میدان‌ها را با شجاعت و اخلاص و فداکاری خود فتح کردند و توانستند بن‌بست‌های بزرگ را نیز درهم بشکنند.

انتهای خبر/

1403-05-18 09:06 شماره خبر : 7084

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.