رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1403/08/27 Sunday - 2024 17 November الأحد ، 15 جمادى الأول ، 1446
ساعت
1403-06-21 14:27 شماره خبر : 7888 https://diyareaftab.ir/short/4ABoK 0
مدیر حوزه علمیه ریحانه‌الرسول (س) ساوه:

مدیر حوزه علمیه خواهران ریحانه‌الرسول (س) ساوه گفت: امام حسن عسکری (ع) با تلاش‌های خستگی‌ناپذیر، پایه‌گذار تحولات کلیدی در تاریخ تشییع را رقم زدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ نجیبه خاتون کرمی در گفتگو با خبرنگار نار خبر؛ ضمن تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) اظهار کرد: دوران امامت امام حسن عسکری (ع) در حالی آغاز شد که خلفای عباسی محدودیت‌های فراوانی در ابعاد مختلف برای آن حضرت ایجاد کرده بودند.

وی افزود: در چنین شرایطی، امام حسن عسکری (ع) با به‌کارگیری شیوه‌های مؤثر و راهبرد‌های کارآمد، به هدایت شیعیان پرداختند و به شبهات مخالفان و معاندان پاسخ می‌دادند.

مدیر حوزه علمیه خواهران ریحانه الرسول (س) ساوه تصریح کرد: هرچند امام حسن عسکری (ع) به‌دلیل شرایط نامساعد و محدودیت‌های شدید حکومت عباسی نتوانست دانش را در سطح وسیعی گسترش دهد، اما در میان خفقان و فشار آن زمان، توانست شاگردانی تربیت کند که هر یک به نوبه خود در نشر و گسترش معارف اسلامی و دفع شبهات دشمنان نقش مؤثری ایفا کردند.

به گفته کرمی، امام حسن عسکری (ع) با وجود فشار‌ها و سختی‌های فراوان، نقش بی‌بدیلی در حفظ اصول تشییع و فراهم کردن بستر لازم برای ظهور عصر جدید ایفا کردند و اقدامات‌ایشان نه تنها در دوران خود تأثیرگذار بود بلکه زمینه‌ساز تحولات بنیادین در تاریخ شیعه شد.

این مدیر حوزه علمیه خواهران در ادامه گفت: امام حسن عسکری (ع) با معرفی حضرت مهدی (عج) به‌عنوان منجی و ایجاد رغبت اجتماعی برای ظهور‌ ایشان، باعث تقویت عشق و محبت به ولیعصر (عج) شدند.


وی در ادامه یادآورشد: امام حسن عسکری (ع) جامعه را به بلوغ رساند و آن‌ها را به انتظار ظهور امام مهدی(عج) و آماده‌سازی برای ظهور تشویق کرد و‌ ایشان تأکید داشتند که معصومی که جهان را پر از عدل و قسط خواهد کرد، زمانی ظهور خواهد کرد که جامعه به بلوغ اجتماعی، فکری، ذهنی و عقلی لازم دست یافته باشد.


انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار