رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1403/10/21 Friday - 2025 10 January الجمعة ، 10 رجب ، 1446
ساعت
1403-09-27 09:38 شماره خبر : 10137 https://diyareaftab.ir/short/Vbm0g 0
معاون پژوهشى حوزه علميه استان مركزى:

معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان مرکزی گفت: پژوهش‌ منشأ اصلی نوآوری‌ فناورانه است که موجب توسعه صنایع و اقتصادهای مختلف می‌شود.

منصوره غلامى در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبرى تحليلى «ديار آفتاب» در خصوص اهمیت تحقیق و پژوهش گفت: پژوهش امری حیاتی و مورد نیاز هر انسانی است که منجر به تولید و توسعه علوم می‌شود اما متاسفانه به جهت صرف زمان و تدقیق و تحقیق موثر در این خصوص از حوصله برخی خارج است و یا اینکه افراد به اهمیت آن پی‌نبردند لذا خیلی برایش زمان نمی‌گذارند.

وی تاکید کرد: مهمترین و اساسی‌ترین و بنیادی‌ترین عامل پیشرفت علمی و اجتماعی هر جامعه‌ای تحقیق و پژوهش است، از آنجا که تحقیق یعنی به حقیقت رسیدن و حقیقت‌جویی، قطعا برای رسیدن به موفقیت‌ها در هر زمینه‌ای این امر بسیار اهمیت دارد.

معاون پژوهشى حوزه علميه خواهران عنوان کرد: هدف بنده از بیانات قبلی مشخص است که رسیدن به حقیقت و پیشرفت‌های علمی و فرهنگی در جهت سازندگی و تولید علم پژوهش کردن است. 

وی ادامه داد: با توجه به سخن خداوند متعال درباره قول سدید در آیه 70 سوره احزاب، سخن استوار گفتن باید با پیشینه‌ای از اندیشه‌ای دقیق باشد، جوانان باید مطالعه کنند اما باید خوب بخوانند و مطالب خوب بخوانند که در پی آن پژوهشگر خواهند شد.

غلامى گفت: پژوهش سنگ بنای پیشرفت علمی است. از تحقیقات پایه‌ای تا مطالعات کاربردی، پژوهش‌ها راه‌حل‌های نوآورانه‌ای برای چالش‌های مختلف جهان ارائه می‌دهند.

معاون پژوهشى حوزه علميه خواهران عنوان کرد: تحقیقات علمی نه‌تنها موجب ارتقاء دانش می‌شود، بلکه به بهبود روش‌های آموزشی و یادگیری نیز کمک می‌کند. یافته‌های پژوهشی می‌توانند به تصمیم‌گیری‌های بهتر در سطوح مختلف جامعه، از سیاست‌گذاری تا بهبود زندگی روزمره افراد، کمک کنند.

وی اظهار کرد: پژوهش‌ها منشأ اصلی نوآوری‌های فناورانه هستند که موجب توسعه صنایع و اقتصادهای مختلف می‌شوند.

غلامی افزود: مسائل تربیتی از جمله مسائل بسیار مهمی است که در هر زمانی نیاز به پردازش و تحقیق دارد بالاخص برای بانوان که مادران بالفعل یا بالقوه هستند و سازندگی جامعه در گرو تربیت صحیح و اخلاقی و دینی و اعتقادی فرزندان است‌. 

معاون پژوهشى حوزه علميه خواهران عنوان کرد: به جهت اينكه حوزه تخصصى و تحصيلى بنده در زمینه فقه و تفسير است، کتب و مقالاتی نیز در این حوزه تدوین کرده‌ام و کتابی با عنوان نقش مادران در تربیت دینی فرهنگی فرزندان که به نکاتی کاربردی در این زمینه پرداخته است تأليف كرده‌ايم.

 

اخبار مرتبط
آخرین اخبار