درباره نویسنده
موافقت مجلس با کلیات لایحه اصلاحی بودجه ۱۴۰۳

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز گذشته با اکثریت آرا با کلیات لایحه اصلاحی بودجه سال ۱۴۰۳ موافقت کردند.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ رسیدگی به گزارش شور اول کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در مورد لایحه اصلاحی بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی روز (چهارشنبه ۲۹ آذرماه) قرار داشت.
در ابتدای این جلسه رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳ و محمدمهدی مفتح سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات گزارش کمیسیون متبوعشان را قرائت کردند و پس از آن موافقان و مخالفان کلیات لایحه بودجه نقطهنظرات خود را مطرح کردند.
پس از آن لایحه به رأی گذاشته شد که وکلای ملت با اکثریت آرا (با ۱۵۴ رأی موافق، ۶۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۲) با کلیات بودجه موافقت کردند.
لازم به ذکر است که اعضای کمیسیون تلفیق در جلسه روز گذشته خود با کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ با اکثریت آرا موافقت کرده بودند.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور روز سهشنبه (۱۴ آذر ماه) با حضور در جلسه علنی، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را تقدیم مجلس کرد و به دفاع از لایحه پرداخت که نمایندگان در جلسه علنی روز سهشنبه ۲۰ آذر ماه با کلیات لایحه بودجه با اکثریت آرا مخالفت کردند.
پس از آن طبق آییننامه داخلی دولت ۷ روز فرصت داشت لایحه اصلاحی بودجه سال ۱۴۰۳ را به مجلس ارائه دهد.
دولت روز دوشنبه این هفته لایحه اصلاحی بودجه سال ۱۴۰۳ را تقدیم مجلس کرد که در جلسه علنی روز گذشته مجلس لایحه مذکور اعلام وصول شد.
تسنیم
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
آخرین اخبار
- پیام خون شهیدان را دیار به دیار برسانید
- سوره «بقره» آیه ۱۹۱ تا ۱۹۶
- تشییع پیکر شهیدان «شیخی»
- همبستگی داخلی سناریوی دشمن را بیاثر کرد
- استان مرکزی صاحب شرکت هواپیمایی اختصاصی میشود
- تشییع پیکر شهیدان «شیخی» در خمین
- قدردانی پدر خانواده شهیدان شیخی از مردم خمین
- تشییع پیکر مطهر شهدای مردمی خمین
- مردم در زمین دشمن بازی نکنند
- اهداف صدام در قطعنامه ۵۹۸ محقق نشد
- مشاهده بیشتر