رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
نماینده ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله:

مواضع نظامی آمریکا؛ اهداف بالقوه در صورت تعرض

نماینده ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله گفت: آمریکا در منطقه 28 پایگاه دارد که در دسترس ما هستند و به محض کوچک‌ترین خطایی، ایران می‌تواند آن‌ها را نابود کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن حسینی‌دیباجی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در خصوص پاسخ مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران  در صورت حماقت احتمالی مجدد دشمنان گفت: ملت ایران باید آماده و قوی باشند و نگران نباشند. الحمدلله زیرساخت‌های دفاعی ما در وضعیت خوبی قرار دارد. وحدت و یکپارچگی باید در میان ملت وجود داشته باشد و باید گوش به فرمان رهبری باشند. هر کسی که حرف از تفرقه می‌زند، ندا و ندای شیطان است. 

نماینده ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی تاکید کرد: ما ابتکاراتی داریم که می‌توانیم رژیم صهیونیستی و آمریکا را زمین‌گیر کنیم. به‌عنوان مثال، بستن تنگه هرمز می‌تواند خللی در شریان انرژی دنیا ایجاد کند.

وی ادامه داد: آمریکا در منطقه 28 پایگاه دارد که در دسترس ما هستند و به محض کوچک‌ترین خطایی، ایران می‌تواند آن‌ها را نابود کند. وقوع تنش و هرج و مرج طولانی و غیرقابل کنترل در منطقه به ضرر آمریکایی‌ها و هم‌پیمانان منطقه‌ای آن‌ها خواهد بود. 

حسینی‌دیباجی بیان کرد: این در حالی است که آمریکایی‌ها در حال سرمایه‌گذاری عظیم اقتصادی هستند و این‌ها باعث می‌شود که آن‌ها دست به هیچ غلطی نزنند. ابتکار عمل در این جنگ در دستان ماست و بزرگ‌ترین نیروی نیابتی آمریکا، رژیم صهیونیستی، بدون حمایت آمریکا هیچ توانی ندارد.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی تاکید کرد: مهم‌ترین عامل شکست دشمن، مدیریت بحران و تدبیر حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب بود. ایشان با انتخاب جایگزین، باعث شدند تاب‌آوری ملت و اتحاد و همبستگی بی‌نظیری اتفاق بیفتد. 

وی با تاکید بر اینکه ایران نقاط قوت بسیار زیادی دارد که مهم‌ترین آن‌ها اتکای به خدا و اعتماد به تحقق وعده‌های الهی است خاطرنشان کرد: طبق وعده خداوند در قرآن کریم حق پیروز و باطل نابود شدندی است.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به آمادگی و اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: ان‌شاءالله نیروهای مسلح با قدرت تمام، اگر دشمنان هر غلطی کنند، چنان محکم‌تر بزنند که دیگر نتوانند از جایشان بلند شوند.

انتهای خبر/

 

1404-04-23 20:46 شماره خبر : 14663

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.