رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مطرح کرد:

مشارکت ایران در مجمع جهانی بهداشت

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: ایران با مشارکت مؤثر در مجمع جهانی بهداشت، برای اصلاح نظام سلامت جهانی تلاش می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محمد جمالیان امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور مؤثر وزارت بهداشت در مجمع جهانی بهداشت، از برگزاری جلسات مهم با وزرای بهداشت کشورهای مختلف از جمله ایتالیا، عراق و عربستان، و پیگیری‌های دکتر ظفرقندی در حوزه‌های آموزش، دارو، تجهیزات پزشکی و نظام ارجاع خبر داد.

وی با بیان اینکه مجمع جهانی بهداشت فرصتی ارزشمند برای تبادل تجربه و ارتقاء نظام سلامت است گفت: در جریان این نشست، جلسات پرباری با وزرای بهداشت کشورهایی همچون ایتالیا، عراق و عربستان برگزار شد و در زمینه‌های مختلفی از جمله آموزش پزشکی، تأمین دارو، تجهیزات پزشکی و به‌ویژه راه‌اندازی نظام ارجاع، گفتگوهای ثمربخشی صورت گرفت.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: تجربه‌های جهانی در حوزه نظام ارجاع، قابل‌ توجه است و می‌تواند در اصلاح ضعف‌ها و کاهش نارضایتی‌های فعلی مردم مؤثر واقع شود.

جمالیان تصریح کرد: قرار است در ادامه این نشست‌ها، سفرهایی رسمی به این کشورها داشته باشیم تا از نزدیک از تجربیات موفق آن‌ها بهره بگیریم.

وی مطرح کرد: موضوع پیمان پاندمی و نگرانی‌های موجود نسبت به تحریم‌ها علیه ایران، از محورهای مهم است و تحریم‌ها همچنان بر بخش سلامت کشور اثرگذارند و باید در این سطح جهانی، این موضوع به‌درستی تبیین شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با محکومیت صریح اقدامات غیرانسانی رژیم صهیونیستی در غزه اظهار کرد: زیرساخت‌های بهداشتی مردم غزه به‌شدت آسیب دیده و خوشبختانه اکثریت کشورهای حاضر نیز این فجایع را محکوم کردند و جمهوری اسلامی ایران نیز موضع شفافی در این خصوص داشت.

جمالیان با اشاره به حضور فعال ایران در مجمع جهانی بهداشت گفت: از ۵۰ موضوع اصلی، جمهوری اسلامی ایران در ۳۵ مورد مشارکت مستقیم و مؤثر داشت و این حضور فعال می‌تواند در ارتقاء سطح سلامت کشور نقش کلیدی ایفا کند و ما در مجلس نیز حمایت از این رویکرد بین‌المللی را وظیفه خود می‌دانیم.

وی مطرح کرد: در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای در حوزه بهداشت، پیشنهاد شده است که شبکه‌ای از نمایندگان پارلمان‌های کشورهای اسلامی و همسایه برای تبادل تجربیات قانون‌گذاری در سلامت تشکیل شود. در این چارچوب، ایران می‌تواند میزبان یک نشست سالانه در تهران باشد که نمایندگان بهداشت پارلمان‌های این کشورها در آن حضور یابند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این نشست فرصت مناسبی برای بررسی چالش‌های مشترک، تدوین سیاست‌های هماهنگ و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای در زمینه‌هایی مانند تأمین دارو، تجهیزات پزشکی، نظام ارجاع و مدیریت بحران‌های بهداشتی خواهد بود.

انتهای خبر/

1404-02-31 21:07 شماره خبر : 13617

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.