رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1403/12/20 Monday - 2025 10 March الاثنين ، 10 رمضان ، 1446
ساعت
1403-12-19 09:35 شماره خبر : 12155 https://diyareaftab.ir/short/V5kpl

سران باشگاه سعودی النصر رویه‌ای متفاوت علیه باشگاه استقلال برای صعود به مرحله بعدی لیگ نخبگان آسیا در پیش گرفته‌اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از دانا؛ تیم فوتبال استقلال ایران در بازی برگشت و فوق‌العاده حساس مرحله یک‌هشتم نهایی رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا فصل ۲۰۲۵ - ۲۰۲۴ به‌عنوان تنها نماینده فوتبال باشگاهی کشورمان در ورزشگاه خانگی النصری‌ها موسوم به دانشگاه ملک‌سعود به مصاف تیم پرستاره و متمول النصر عربستان‌سعودی خواهد رفت.

آبی‌پوشان پایتخت که در بازی رفت و در حضور ۷۵ هزار هوادار خودی موفق شدند مقابل تیم پرستاره النصر به تساوی بدون گل دست پیدا کنند، حالا در تلاش هستند تا در پایتخت عربستان شگفتی خلق کنند اما طرف سعودی هم دست آبی‌ها را خوانده و به دنبال استفاده حداکثری از امتیاز میزبانی است که برای این مسئله، بلیت‌های این دیدار با ۵۰ درصد تخفیف در اختیار هواداران این تیم قرار گرفت.

این اقدام، مؤثر واقع شده و باعث شد که در نهایت همه بلیت‌های بازی مهم النصر با استقلال به فروش برسد. النصر برای بازی با پرسپولیس با ترکیب دوم به تهران آمد ولی برای استقلال قضیه فرق دارد و حالا رسانه‌های عربستانی اعلام کرده‌اند که بیش از ۲۰ هزار هوادار النصر دوشنبه‌شب در ورزشگاه حاضر خواهند شد تا از تیم خود حمایت کنند و جو پرشوری را علیه استقلال رقم بزنند.

النصر قبل از این بازی جمعه شب در هفته بیست‌وچهارم لیگ روشن عربستان به مصاف الشباب رفت و در این بازی خانگی به نتیجه‌ای بهتر از تساوی دو بر دو دست پیدا نکرد. نکته بسیار مهم این بازی برای النصری‌ها درخشش کریستیانو رونالدو بود. او به خاطر چیزی که آسیب‌دیدگی گفته شد، دیدار رفت برابر استقلال را در لیگ نخبگان آسیا در ورزشگاه آزادی از دست داد.

این ستاره پرتغالی در دیدار برابر الشباب در ترکیب اصلی النصر به میدان رفت و توانست یک گل به ثمر برساند. او به عنوان بهترین بازیکن زمین هم انتخاب شد تا نشان دهد که قبل از دیدار با استقلال بسیار آماده و سرحال است و مشکلی برای همراهی تیمش در این بازی حساس ندارد. رونالدو نشان می‌دهد که با وجود جذب جان دوران همچنان اصلی‌ترین و کلیدی‌ترین بازیکن النصر است.

محمد سیماکان مدافع فرانسوی النصر که سابقه بازی در لایپزیگ را در کارنامه دارد بعد از این دیدار گفت: باید برنده می‌شدیم و متاسفم که نتوانستیم ۳ امتیاز این دیدار را به دست بیاوریم. باید به لیگ نخبگان آسیا فکر کنیم. دیدار بسیار مهمی در آسیا روز دوشنبه در پیش داریم و امیدوارم هواداران کنار ما باشند و بتوانیم برنده این دیدار شویم و به دور بعدی راه یابیم.

استفانو پیولی، سرمربی ایتالیایی این تیم هم بعد از تساوی مقابل الشباب مدعی شد: بازیکنان النصر پیش از هر چیز باید از نظر ذهنی ریکاوری کرده و در مواجهه با دیدارهای متوالی و مصدومیت‌ها انرژی خود را حفظ کنند. بازی روز دوشنبه با استقلال سخت است. در دیدارهای اخیر با هدف پیروزی به میدان رفتیم اما در گلزنی موفق نبودیم. با این حال از سطح فنی و آمادگی بازیکنانم راضی هستم و آنها را تحسین می‌کنم.

از سمتی دیگر؛ محمدرضا آزادی در حالی همراه آبی‌پوشان برای دیدار برگشت با النصر راهی عربستان شده که در چند بازی اخیر آبی‌پوشان را با مصدومیت همراهی کرده. آزادی از پای خود MRI گرفت و متوجه شکستگی از ناحیه استخوان کف پا شد و باید تحت عمل جراحی قرار می‌گرفت اما به دلیل بازی استقلال برابر پرسپولیس در لیگ برتر و النصر با تزریق آمپول بی‌حسی به میدان رفت و تصمیم وی برای بازی برگشت مقابل النصر چندان شفاف نیست.

در جنگی دیگر هم باشگاه النصر از استقلال بابت بازی کردن آرمین سهرابیان بازیکن آبی‌پوشان مقابل این تیم شکایت کرده بود و از کمیته برگزاری مسابقات AFC درخواست شده بود مدارک این بازیکن را مرود بررسی قرار دهند. کمیته مسابقات AFC به باشگاه النصر اعلام کرد این شکایت منتفی است زیرا سهرابیان امسال فقط در دو باشگاه به میدان رفته و همچنین تنها با پیراهن استقلال در لیگ نخبگان آسیا شرکت کرده است.

با این تفاسیر؛ به نظر می‌رسد النصری‌ها با وجود بهره‌مندی از ستاره‌های جهانی، چندان از پیروزی خود مقابل استقلال که روزگار خوشی در لیگ ایران ندارد، مطمئن نیستند و به هر حربه و مسئله‌ای متوسل شده‌اند تا چه بیرون از زمین و یا چه داخل جو ورزشگاه موفق به برتری روانی مقابل شاگردان میودراگ بوژوویچ شده و به دور بعد راه پیدا کنند.

انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.