رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1402-09-16 08:47 شماره خبر : 1940 https://diyareaftab.ir/short/VMmly

16 تیم صعود کننده به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مشخص شدند و حالا در این مرحله باید قرعه‌کشی انجام شود.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ سپاهان به عنوان تنها نماینده باقی مانده ایران در این رقابت‌ها به دلیل دوم شدن در گروهش در سید دوم قرار گرفته است.

تیم‌های نوبهار ازبکستان و الفیحا عربستان هم مثل سپاهان در سید دوم هستند و نسف قارشی ازبکستان به دلیل داشتن کمترین امتیاز بین تیم‌های صدرنشین در سید دوم قرار گرفته است.

سید اول را هم تیم‌های النصر، الهلال و الاتحاد عربستان به همراه العین امارات تشکیل می‌دهند.

سپاهان در این دور قطعا به دلیل هم‌گروهی با الاتحاد عربستان در دور مقدماتی به مصاف این تیم نمی‌رود و یکی از تیم‌های النصر، الهلال و العین در انتظار زردپوشان اصفهانی خواهند بود.

طبعا بهترین قرعه برای شاگردان مورایس، العین امارات است و هر دو تیم دیگر قرعه سختی خواهند بود اما بازی کردن با النصر و یاران رونالدو قطعا جذابیت‌های بیش‌تری خواهد داشت.

ایسنا

انتهای پیام/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.