درباره نویسنده
رئیس کل بانک مرکزی خبر داد:
تورم مسکن به کمترین رقم در۶ سال اخیر

رئیس کل بانک مرکزی گفت: رئیس کل بانک مرکزی از کاهش تورم نقطه به نقطه مسکن شهر تهران به ۱۲٫۵ درصد در پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد که کمترین رقم از آذر سال ۹۶ تاکنون به شمار میرود.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از خبرگزاری مهر، محمدرضا فرزین در جلسه دیروز (شنبه ۵ خرداد) شورای عالی مسکن با اشاره به اینکه هماکنون ۸۲۶ هزار قرارداد نهضت ملی مسکن را نظام بانکی منعقد کرده و میزان تسهیلات ساخت مسکن که در سال ۱۴۰۲ پرداخت شده هم رشد ۳۰۴ درصدی دارد، گفت: رشد نقطه به نقطه میانگین قیمت مسکن در شهر تهران به عنوان نمایهای از تغییرات قیمت مسکن در کل کشور، در اردیبهشت امسال در مقایسه با مقطع مشابه سال گذشته کاهش قابل توجهی داشت به نحوی که این شاخص در شهر تهران از ۱۰۷.۲ درصد اردیبهشت سال گذشته با کاهش قابل توجه به ۱۲.۵ درصد در اردیبهشت امسال رسید.
وی اظهار کرد: همچنین حجم معاملات در اردیبهشت امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته معادل ۱۱.۸ درصد افزایش یافت. در واقع آخرین آمارها حاکی از آن است که توأمان با افزایش حجم معاملات، رشد قیمت در بازار مسکن به میزان مطلوبی کنترل شده است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
- فرمانده سپاه ناحیه خمین معرفی شد
آخرین اخبار
- همواره در فراگیری قرآن مجید بکوشید
- سوره «قدر» آیات ۱ تا ۵
- کشف 36 دستگاه ماينر غيرمجاز در شازند
- تنوع زیستی استان مرکزی در معرض خطر است
- توجه به استان مرکزی در تخصیص اعتبارات ملی
- نظارت دامپزشکی بر ذبح ۵۴۵ رأس دام
- تفویض اختیار به استانها آغاز رقابت برای توسعه
- ملاحظات زیست محیطی مانع احداث نیروگاه ایرالکو
- دعوت 3 دختر اراکی به تیم ملی تکواندو
- دولت برای مهار گرانی برنامه ندارد
- مشاهده بیشتر