رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1404-01-28 11:09 شماره خبر : 12868 https://diyareaftab.ir/short/V0QDQ
استاندار مرکزی مطرح کرد:

استاندار مرکزی بر ضرورت بهره‌گیری از نظرات بسیجیان در تصمیم‌گیری‌های اجرایی تاکید کرد و گفت: تعامل سازنده بسیجیان با مسئولان، گامی مؤثر در مسیر پیشرفت استان مرکزی خواهد بود.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» مهدی زندیه‌وکیلی امروز در اجلاسیه مجمع بسیجیان استان مرکزی در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری مرکزی گفت: بسیجیان غیور استان مرکزی امروز در قالب مجامع در اجلاسیه مجمع بسیجیان استان حضور دارند که توفیق حاصل شد که امروز میزبان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور باشیم.

وی افزود: اوحدی از بسیجیان و آزادگان این مرز و بوم هستند و هم‌اکنون مسئولیت معاون رئیس‌جمهور و ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران را بر عهده دارند.

استاندار مرکزی بیان کرد: پیش از حضور در استانداری، همراه با ایشان برنامه‌های فشرده‌ای را دنبال کردیم. هدف این دیدار، بررسی دغدغه‌های جامعه ایثارگران و اتخاذ تصمیمات مؤثر در جهت حل مشکلات مردم است.

زندیه‌وکیلی عنوان کرد: بسیج نهادی پرافتخار است که از سال ۱۳۶۴، با تشکیل سپاه حضرت محمد (ص)، زمینه مشارکت‌های مردمی در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی را فراهم کرده است که این افتخار را داشتم که از همان دوران نوجوانی عضو بسیج باشم و این مسیر پرافتخار را تا امروز ادامه دهم.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری مجامع تخصصی بسیج، نمونه‌ای از فعالیت‌هایی است که بدون هیچ چشم‌داشت مالی یا انتفاعی، توسط نخبگان و اندیشمندان انجام می‌شود. بسیج نه‌ تنها یک نیروی نظامی، بلکه بستری برای فعالیت‌های فکری، پژوهشی و اجرایی است. این عزیزان، صرفاً به دلیل تعهد و علاقه به رشد و توسعه کشور، در این جلسات شرکت می‌کنند و با ارائه پیشنهادات، راهکارها و نقدهای سازنده، نقش مؤثری در مسیر پیشرفت استان ایفا می‌کنند.

استاندار مرکزی اظهار کرد: به عنوان خادم مردم استان، خود را متعهد می‌دانم که نتایج این جلسات را مطالعه کنم، پیشنهادات مطرح‌شده را بررسی کنم و از ظرفیت‌های ارزشمند شما در جهت بهبود شرایط اجرایی استان بهره ببرم. تمامی این نظرات را در اختیار معاونین و کارگروه‌های مرتبط قرار می‌دهم تا بتوانیم از آن‌ها به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم. کارگروه‌های تخصصی استان نیز به طور منظم جلسات خود را برگزار می‌کنند و تلاش دارند که مسائل اجرایی را با نگاه کارشناسی حل‌وفصل نمایند.

زندیه‌وکیلی اظهار کرد: بسیجیان همچنان با قدرت، تعامل سازنده و نگاه مشفقانه خود با مسئولان را ادامه دهند. بی‌شک، پیشنهادات شما می‌تواند نقش حیاتی در توسعه و پیشرفت استان ایفا کند. ضمن تشکر و قدردانی از تمامی بسیجیان و مسئولان مجامع تخصصی، امیدوارم که این جلسات با هماهنگی هرچه بیشتر ادامه یابد و بتوانیم از نتایج آن، گام‌های مؤثری برای رشد استان برداریم.

وی در پایان تصریح کرد: بار دیگر از دست‌اندرکارانی که در یک سال گذشته این مجامع را مدیریت و زحمات زیادی را متحمل شده‌اند، تشکر و قدردانی می‌کنم و به امید تعامل و همکاری هرچه بیشتر برای توسعه و پیشرفت استان مرکزی داریم.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.