رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1404-01-24 07:48 شماره خبر : 12750 https://diyareaftab.ir/short/4ArO5
مسئول بسیج اصناف استان مرکزی خبر داد:

مسئول بسیج اصناف استان مرکزی گفت: جمعی از اصناف و بازاریان استان مرکزی امروز ساعت 12 با تجمع مقابل اتاق اصناف مرکز استان مرکزی و سایر شهرستان‌های تابعه حمایت خود را از مردم مظلوم غزه اعلام خواهند کرد.

محمد تبرته فراهانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» با اعلام خبر برگزاری تجمع حماسی اصناف و بازاریان در حمایت از مردم مظلوم غزه، گفت: تنها راه نجات مسئله فلسطین و حل این مسئله، مبارزه است.

وی ضمن دعوت از تمامی اصناف، بازاریان، اتحادیه‌های صنفی و بسیجیان اصناف استان مرکزی برای شرکت در این تجمع، تاکید کرد: این حرکت نمادی از همبستگی و حمایت قاطع جامعه اصناف استان از مردم مظلوم فلسطین است.

مسئول بسیج اصناف استان مرکزی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تصریح کرد: سکوت در برابر این جنایات نابخشودنی است و ما به عنوان بخشی از جامعه اسلامی، وظیفه داریم صدای مظلومیت مردم فلسطین را به گوش جهانیان برسانیم.

وی افزود: این تجمع فرصتی است تا بار دیگر بر حق مسلم مردم فلسطین در تعیین سرنوشت خود و تشکیل دولت مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف تاکید کنیم.

مسئول بسیج اصناف استان مرکزی با بیان اینکه این تجمع روز یکشنبه 24  فروردین‌ماه ۱۴۰۴ ساعت 12 مقابل اتاق اصناف مرکز استان مرکزی و سایر شهرستان‌های تابعه استان برگزار خواهد شد.

وی اظهار امیدواری کرد که این حرکت عظیم بتواند گامی موثر در جهت حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی باشد.

تبرته فراهانی در ادامه افزود: اصناف و بازاریان استان مرکزی همواره در حمایت از آرمان‌های انقلاب اسلامی و مردم مظلوم جهان پیشگام بوده‌اند و این تجمع نیز در راستای همین رسالت برگزار می‌شود. تبرته فراهانی از تمامی شرکت‌کنندگان در این تجمع خواست با حفظ وحدت و همدلی، پیام حمایت خود را به گوش جهانیان برسانند.

در پایان، مسئول بسیج اصناف استان مرکزی ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این تجمع، از رسانه‌ها خواست با پوشش گسترده این رویداد، نقش موثری در انعکاس صدای حمایت مردم استان از مردم مظلوم فلسطین ایفا کنند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.