رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
استاندار مرکزی مطرح کرد:

توجه به استان مرکزی در تخصیص اعتبارات ملی

استاندار مرکزی گفت: استان مرکزی به‌عنوان یکی از استان‌های تولیدی کشور، انتظار می‌رود در تخصیص اعتبارات ملی، توجه ویژه‌ای به نقش اقتصادی و توسعه‌ای آن شود.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» مهدی زندیه‌وکیلی صبح امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی و مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ضمن تقدیر از زحمات نوربخش عسگری رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی، بر نقش مؤثر ایشان در مدیریت استان تأکید کرد.

وی ضمن خیر مقدم به مسعود شفیعی، رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی، ابراز امیدواری کرد که با بهره‌گیری از توانمندی‌های مدیریتی و کارشناسی موجود در استان، روند توسعه و برنامه‌ریزی راهبردی استان مرکزی با قدرت بیشتری ادامه یابد.

استاندار مرکزی به برخی چالش‌های استان از جمله نظام توزیع اعتبارات و محدودیت‌های موجود اشاره کرد و گفت: با وجود تلاش‌های فراوان برای حل مشکلات و افزایش بهره‌وری، همچنان نیاز به اصلاحات ساختاری و توجه ویژه به استان احساس می‌شود.

زندیه‌وکیلی عنوان کرد: استان مرکزی از جمله استان‌های تولیدکننده و همراه با سیاست‌های کشور است اما انتظار می‌رود که در سیاست‌های برنامه‌ای و تخصیص اعتبارات، توجه بیشتری به این استان شود.

وی با اشاره به اهمیت تعامل بین مدیران استانی، نمایندگان مجلس و سازمان برنامه و بودجه کشور، بر ضرورت همکاری مشترک برای حل مشکلات و ارتقای سطح توسعه استان تأکید کرد.

استان مرکزی یک فرصت توسعه‌ای برای ایران است

مسعود شفیعی سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی در این جلسه با ابراز خرسندی و شکرگزاری از توفیق خدمت‌رسانی به مردم استان، بر لزوم توسعه همه‌جانبه و متوازن این منطقه تأکید کرد.

وی ضمن تشکر از رئیس اسبق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی، از اعتماد و حمایت‌های مسئولان و مردم قدردانی کرد و گفت: امیدوارم شایسته این اعتماد و لطف باشم و بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم استان مرکزی باشم.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی با اشاره به جایگاه ممتاز استان در حوزه‌های فرهنگی، علمی و سلامت، استان مرکزی را یک فرصت توسعه‌ای برای ایران دانست و گفت: این استان نباید صرفاً به‌عنوان دریافت‌کننده منابع دیده شود، بلکه سازمان برنامه و بودجه کشور و دستگاه‌های ملی باید این فرصت را مغتنم بشمارند و منابع لازم را بر اساس استحقاق در اختیار استان قرار دهند.

شفیعی خاطرنشان کرد: توسعه استان نیازمند نگاهی جامع و متعادل به حوزه‌های مختلف از جمله سرمایه انسانی، نظام فنی و اجرایی، نظام آماری و اطلاعات مکانی، نظام بهره‌وری و سایر موارد مرتبط است.

وی تأکید کرد: نباید تنها به بودجه و اعتبارات توجه کنیم بلکه لازم است ظرفیت‌های استان به‌ صورت هماهنگ و هدفمند مورد استفاده قرار گیرد.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی به همکاری مستمر با مدیران اجرایی و نمایندگان مجلس بر لزوم تعامل حداکثری برای توسعه استان مرکزی تأکید کرد و گفت: هدف ما، توسعه‌ای متوازن و فارغ از هرگونه نگاه منطقه‌ای یا قومیتی است که بتواند جایگاه استان را در مسیر پیشرفت ملی ارتقا دهد.

در این مراسم از زحمات نوربخش عسگری رئیس سابق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی تقدیر و مسعود شفیعی به‌عنوان سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی معرفی شد

انتهای خبر/

1404-03-17 13:30 شماره خبر : 13935

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.