
مدیرعامل شرکت لجور اراک گفت: نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی امیرکبیر با مشارکت ۶ نهاد کلیدی و حمایت بخش خصوصی، با هدف تأمین برق پایدار برای واحدهای صنعتی منطقه بهزودی عملیاتی میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حمیدرضا مهدینیا امروز در همایش سرمایهگذاری بخش خصوصی در ساخت نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی امیرکبیر در شرکت ماشینسازی اراک گفت: پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی امیرکبیر متشکل از ۶ نهاد کلیدی است که به صورت مشترک برای تأمین برق پایدار منطقه فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه سه شهرک صنعتی بزرگ و سه تشکل اقتصادی هسته اصلی ساخت این نیروگاه را شکل دادهاند بیان کرد: سه شهرک صنعتی شماره یک، صنعتی شماره دو و حاجیآباد به همراه انجمن پیشگامان، انجمن نفت و گاز و کنسرسیوم اقتصادی، ستونهای اصلی این پروژه را تشکیل میدهند.
مدیرعامل شرکت لجور اراک عنوان کرد: این ۶ نهاد، هیات مؤسس نیروگاه خورشیدی را تشکیل دادهاند و تصمیم دارند به کمک این نیروگاه، چالشهای تأمین انرژی را برای واحدهای صنعتی موجود در این منطقه حل کنند.
مهدینیا افزود: شرکت لجور در ابتدای کار، هیات موسس را تشکیل داد و سپس ساختار سازمانی نیروگاه را تنظیم کردیم، بعد از آن مطالعات فنی و مهندسی را به همراه برآوردهای مالی و بازرگانی انجام دادیم و پس از آن نیز جلسات متعددی با مشاوران و پیمانکاران برگزار شد تا مسیر اجرای پروژه با دقت و هماهنگی بیشتری پیش برود.
اهمیت استراتژیک موقعیت جغرافیایی
وی به اهمیت جغرافیایی پروژه اشاره کرد و تصریح کرد: سه شهرک صنعتی شماره یک، صنعتی شماره ۲ و حاجیآباد در کیلومتر ۵ جاده تهران و در کنار هم قرار دارند، که در مجموع، این سه شهرک حدود ۵۵۰ هکتار مساحت دارند و بالغ بر ۴۸۰ واحد صنعتی در آنها مشغول به کار هستند.
مدیرعامل شرکت لجور اراک اظهار کرد: از نظر نیروی کار، حدود ۱۰ هزار نفر در این واحدها فعالیت دارند و مصرف برق در این منطقه در پیک خود به حدود ۳۰ مگاوات میرسد که فشار زیادی را بر شبکه برق منطقه وارد میکند.
مهدینیا گفت: انتخاب محل احداث نیروگاه نیز با دقت زیادی انجام شده است، زیرا این نیروگاه در شهرک صنعتی حاجیآباد و در نزدیکی پست اختصاصی ۶۳ کیلوولت قرار دارد که از نظر بهرهبرداری و دسترسی به شبکه برق، موقعیت بسیار مناسبی دارد.
وی به چالشهای موجود در اجرای پروژه و راهکارهای ارائهشده پرداخت و بیان کرد: ما از همان ابتدا با مشاوران فنی و پیمانکاران جلسات متعددی برگزار کردیم تا مسیر اجرای پروژه به بهترین شکل ممکن پیش برود.
مدیرعامل شرکت لجور اراک عنوان کرد: در طول ۱۵ جلسه مشورتی، مطالعات گستردهای در زمینههای فنی، مهندسی، مالی و بازرگانی انجام دادیم و هماکنون قراردادهایی با پیمانکاران و مشاوران تنظیم شده است تا پروژه بهصورت همزمان و در چندین فاز پیش برود.
اطمینان از تأمین پایدار برق دغدغه اصلی شهرکهای صنعتی
مهدینیا افزود: یکی از اصلیترین اقدامات، ثبت شرکت انرژی گستر پیشگامان امیرکبیر بهعنوان مجری پروژه بود، همچنین مکاتبات متعددی با وزارت نیرو انجام شده است و ما منتظر صدور مجوز نهایی برای آغاز رسمی عملیات اجرایی هستیم، زیرا یکی از دغدغههای اصلی اطمینان از تأمین پایدار برق است.
وی تصریح کرد: شرکت لجور در تلاش است تا با ایجاد یک قرارداد محکم با وزارت نیرو، اطمینان حاصل کند که برق تولیدی این نیروگاه بهصورت پایدار به واحدهای صنعتی منطقه اختصاص یابد.
مدیرعامل شرکت لجور اراک اظهار کرد: ثبتنام اولیه برای سرمایهگذاری در این پروژه نیز انجام شده و تاکنون بیش از 110 شرکت در این پروژه مشارکت کردهاند.
مهدینیا به میزان سرمایهگذاری لازم برای این پروژه اشاره کرد و گفت: طبق محاسبات و مشاورههایی که با متخصصان داشتیم، سرمایهگذاری مورد نیاز برای احداث این نیروگاه بین 500 تا ۳ هزار میلیارد تومان برآورد شده است، اگرچه خوشبختانه تعداد زیادی از شرکتها تاکنون ثبتنام کردهاند و ما در حال برنامهریزی برای شروع قرارداد با پیمانکاران داخلی و خارجی هستیم.
وی بیان کرد: برای اطمینان از موفقیت این پروژه، نیاز به اعتمادسازی داریم و در حال حاضر تمام مراحل اجرایی و حقوقی پروژه را پیش بردهایم و شرکت مجری نیز بهطور رسمی ثبت شده است.
مدیرعامل شرکت لجور اراک در بخش پایانی سخنان خود اظهار کرد: امیدواریم که با حمایت دولت و مجلس، بتوانیم اعتماد لازم را در بین صنعتگران ایجاد کنیم.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- نمایشگاه بهاره در ساوه افتتاح شد
- آغاز توزیع میوه تنظیم بازار از ۲۶ اسفندماه
- راهپیمایی روز جهانی قدس در اراک برگزار میشود
- برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان در اراک
- قیمت میوههای تنظیم بازار نوروزی تعیین شد
- شکست آلومینیوم در بازی آخر سال
- فرصتهای بیپایان ارتباطات
- بیمارستان ولیعصر نقطه عطفی در بهبود خدمات درمانی
- القای بنبست بزرگترین خیانت است
- خانوادهها و بحران چهارشنبهسوری
- آغاز گشت مشترک ویژه بازار شب عید
- بزرگداشت شهدای مبارزه با مواد مخدر
- «روز قدس» نماد همبستگی با فلسطین
- رمضان فرصتی برای تحول جسم و جان
- شب قدر فرصتی برای تغییر
- تلاش همگانی برای کاهش تصادفات در طرح نوروزی
- تحول اقتصادی از مسیر بهرهوری ممکن است
- جشن روزه اولیها در اراک برگزار شد
- تغذیهی صحیح در رمضان سلامتی را تقویت میکند
- رکود و ناکامی دولت در تحقق وعده مسکن
- 43 قربانی و 1324 مصدوم در استان مرکزی
- 1 میلیون نفر از جاذبههای مرکزی بازدید کردند
- بزرگترین تظاهرات «ضد ترامپی» آمریکاییها
- لزوم بازنگری در حقوق ورودی تمام خودروهای وارداتی
- پرسپولیس را ویروس گرفته است
- پیشبینی رگبار و رعد و برق
- آلومینیوم به مصاف تیم دوم لیگ برتر میرود
- بارش باران نعمت الهی در اراک
- سرمایهگذاری مسیر طلایی برای رشد اقتصادی
- همیشه جهادگران در راه خدا باشید
- سوره «الرحمن» آیه ۴۱ تا ۷۸
- شناخت کاملی از سپاهان داریم
- آغاز ساعت کاری ادارات طبق تصویبنامه جدید
- طبیعت بهاری تفرش
- اتحاد برای ریشهکن کردن غده سرطانی
- مذاکره با آمریکا خسارت محض است
- بارش باران بهاری در اراک
- جمهوری اسلامی از مواضع خود عقبنشینی نمیکند
- مردم در برابر جنگ روانی دشمن هوشیار باشند
- اتحاد مسلمانان جهان لازمه شکست ظلم است
- کاهش ۴۰ درصدی تصادفات در جادههای مرکزی
- سرمایهگذاری کلید رشد اقتصادی است
- ۳۹ قربانی و ۱۲۵۱ مصدوم در نوروز
- کاروان سپاهان وارد اراک شد
- سرمایهگذاری کلید عبور از بحران اقتصادی است
- تعرفههای ترامپ ارزش دلار را کاهش داد
- محاصره غزه نقض قوانین بینالمللی است
- رقابت کشورهای بزرگ برای میزبانی المپیک ۲۰۳۶
- همیشه در خط اسلام و روحانیت باشید
- مشاهده بیشتر
