رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1404-01-24 20:40 شماره خبر : 12789 https://diyareaftab.ir/short/V7d1k
معاون سیاسی، امنیتی استاندار مرکزی مطرح کرد:

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: ایجاد گلوگاه‌های موقت یا دائمی یکی از عوامل و راهکارهای مقابله با کالاهای قاچاق است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حسن قمری امروز در جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در سالن جلسات امیرکبیر استانداری مرکزی برگزار شد، گفت: موضوع مبارزه با قاچاق کالا و ارز، جزوه یکی از برنامه‌های با اهمیت کشور و استان مرکزی است.

وی افزود: قاچاق کالا نه تنها به اقتصاد ملی ضربه می‌زند، بلکه تأثیرات عمیقی بر تولید و اشتغال دارد.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت‌گرفته در سال گذشته، از زحمات بی‌وقفه تمامی دستگاه‌های دخیل در امر مبارزه با قاچاق تقدیر و تشکر کرد، بیان کرد: حوزه‌هایی مانند پلیس امنیت اقتصادی، نیروی انتظامی، اداره‌ کل اطلاعات، سازمان تعزیرات حکومتی، دستگاه قضایی و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، به صورت شبانه‌روزی در این زمینه فعالیت داشته‌اند. 

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی عنوان کرد: نشست‌های تخصصی با بخش‌های مختلف، انجام شده است. برخی حوزه‌ها به شکل تخصصی وارد عمل شده‌اند و موضوعاتی مانند مشکلات گمرکی، نظیر تجمع خودروهای حمل گاز و مسئله رسوب کالاها در انبارهای سازمان اموال تملیکی، از جمله مواردی بودند، که به صورت ویژه بررسی شده‌اند.

قمری خاطرنشان کرد: برای حل این معضل، اصلاح مسیرها و مسدودسازی مسیرهای انحرافی قاچاق باید با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری نزدیک دستگاه‌های مختلف دنبال شود. راهکارهایی نظیر ایجاد گلوگاه‌های موقت یا دائمی نیز می‌تواند به عنوان بخشی از راهکارها مطرح شوند که از تمامی دستگاه‌های حاضر خواست که مشکلات را شناسایی و برای جلسه آتی، راهکارهای قانونی و عملی خود را برای رفع این معضلات ارائه کنند.

وی در ادامه از اهمیت کاهش زمان پاسخ‌گویی در فرآیندهای مرتبط با قاچاق کالا اشاره و اظهار کرد: زمان‌بر بودن برخی اقدامات، به‌ویژه در سازمان اموال تملیکی، می‌تواند تأثیر منفی بر روند کاری داشته باشد. در همین راستا با تدوین دستورالعمل‌های جدید و بررسی راهکارهای قانونی، فرآیندها بهینه‌تر شوند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: با اشاره به تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب بر موضوع مبارزه با قاچاق کالا و ارز، این موضوع را وظیفه‌ای ملی همه ما هست که نیازمند عزم جدی تمامی دستگاه‌ها را می‌طلبد. 

وی افزود: رهبر مقام انقلاب مسئله مبارزه با قاچاق کالا را در سال‌های گذشته بارها خمطرح کرده‌اند و در ابتدای سال جدید نیز بر اهمیت آن تاکید ویژه‌ای داشتند و از تمامی نهادهای مرتبط خواست که مبارزه با قاچاق را به‌عنوان اولویتی مهم در برنامه‌های کاری خود قرار دهند.

قمری در پایان تصریح کرد: ضمن قدردانی از تمامی تلاش‌ها، باید با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری‌های بیشتر، در پایان سال جدید، کارنامه‌ای موفق‌تر از سال‌های گذشته ارائه شود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.