رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1403/09/03 Saturday - 2024 23 November السبت ، 21 جمادى الأول ، 1446
ساعت
مدیرکل تعاون استان مرکزی مطرح کرد:

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: تعداد شاغلین در استان مرکزی از سال ۱۴۰۰ تاکنون افزایش داشته است.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ جمشید امیدی، امروز در مانور سراسری روز ایمنی با حضور بازرسان کار با تاکید بر اهمیت مسئله بازرسی به جهت حفظ جان افراد و پیشگیری از وقوع حوادث اظهار کرد: برای ایجاد ایمنی قطعا نیازمند هزینه هستیم و شاید تذکر نکات ایمنی و سختگیری بازرسان برای سازندگان خوشایند نباشد اما قطعا این هزینه برای حفظ جان افراد ضروری است.
وی، با بیان اینکه حدود ۴۴٫۸ درصد شاغلین استان مرکزی در بخش صنعت فعال هستند، افزود: استان مرکزی طبق ارزیابی مرکز پژوهش اتاق بازرگانی در بهار امسال، در شاخص محیط کسب و کار رتبه نخست را کسب کرده است در حالی که در سال گذشته رتبه دوم را در اختیار داشت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی، بیان کرد: بیشترین آمار شاغلین استان مرکزی در سال ۱۳۹۶ با ۴۲۵ هزار نفر بوده است که تا سال ۱۳۹۹ روند نزولی تعداد شاغلین را شاهد بودیم اما از سال ۱۴۰۰ تاکنون شاهد افزایش تعداد شاغلین هستیم.
امیدی، با بیان اینکه نرخ بیکاری از ۷٫۸ درصد سال ۱۴۰۰ به ۷٫۳ درصد در سال ۱۴۰۱ رسیده و نرخ مشارکت اقتصادی طی دو سال اخیر با ۳۶٫۶ درصد ثابت باقی مانده است، گفت: در سال گذشته ۲۷ هزار ۱۸۲ نفر انواع خدمات مختلف از جمله تسهیلات را دریافت کرده‌اند، همچنین تعداد بیمه شدگان اجباری در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴ درصد به میزان ۸ هزار و ۸۲۰ نفر افزایش یافته است که این شاخص در خردادماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴٫۸ درصد بالغ بر ۱۰ هزار و ۶۱۱ نفر افزایش یافته است.
وی، با اشاره به کاهش ۱۷ درصدی مقرری بگیران سال ۱۴۰۰ نسبت به ۱۴۰۱ افزود: تیرماه ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۴ کارگاه دارای حقوق معوق وجود داشت که این تعداد در تیرماه امسال به ۶ کارگاه کاهش یافت و ۴۸۰ کارگر به ۱۹۰ کارگر دارای حقوق معوق تقلیل داشته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی، با بیان اینکه از نظر استاندارد تعداد نیروی بازرسی ۶۲ درصد با کمبود مواجه هستیم، گفت: ۲۳ هزار و ۷۲۱ کارگاه در سال گذشته فعال بوده است و وضعیت شاخص‌های مدنظر تنها توسط ۲۲ بازرس در استان دنبال می‌شود که بازرسان باید ۵۰۰ کارگاه را مورد ارزیابی قرار دهند با این شرایط که اولویت را بر کارگاه‌های پرخطر قرار دهند.
امیدی، در پایان تصریح کرد: بازرسان شاخص‌هایی مانند اشتغال اتباع غیرمجاز، نقشه‌های ساختمانی، حوادث ناشی از کار، مباحث ایمنی و… را بررسی می‌کنند که طی ۶ ماهه نخست امسال ۲۷۶ حادثه ناشی از کار در کارگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفته و همده این حوادث مربوط به حوادث کارگاه‌های ساختمانی است که بازرسان با شناسایی کانون‌های خطر و اعلام موارد خطر، کمک شایانی به کاهش حوادث ناشی از کار دارند.
انتهای پیام/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار