رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
امام جمعه فرمهین:

اربعین نخ تسبیح وحدت شیعیان است

امام جمعه فرمهین گفت: رویداد اربعین نخ تسبیحی است که شیعیان پراکنده را در بهترین مکان و بهترین زمان گرد هم آورده و شبکه امامت و شیعیان را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از «فراهان خبر» حجت‌الاسلام والمسلمین محمد سوری در خطبه‌های نماز جمعه فرمهین با اشاره به مسئولیت سنگین خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای تشبیه اطلاعات و اخبار به هوای جامعه، گفت: تحلیل و اطلاعات در جامعه به مثابه هوایی است که انسان از آن استنشاق می‌کند، خبر درست موجب قوت و حیات جامعه می‌شود و خبر نادرست و آلوده به دروغ و سوءظن، فضای جامعه را مسموم می‌کند. 

وی خبرنگاران را طلایه‌داران جنگ نرم خواندند و افزود: خبرنگار باید همچون دیدبانی بصیر و آگاه، هوشیار و دقیق عمل کند و پرهیز از سوءظن، شایعه‌سازی و انتشار اخبار نادرست که موجب غفلت از دشمن می‌شود، ضروری است.  

سوری اظهار کرد: پایبندی به اخلاق، قانون و خدمت به جامعه باید سرلوحه کار خبرنگاران قرار گیرد.  

امام جمعه فرمهین گفت: با گسترش فضای مجازی و امکان فعالیت هر فرد به‌عنوان خبررسان، پایبندی به دستورات اخلاقی و قانونی است که خبرنگار متعهد و انقلابی را متمایز می‌سازد. 

وی با تبریک روز خبرنگار به این پیشقراولان جبهه نرم، یاد و خاطره شهدای این عرصه به‌ویژه شهید صارمی را گرامی داشتند و از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای به ویژه پوشش‌دهندگان اخبار نماز جمعه و خبرنگاران حاضر در جنگ غزه که با عمل خود جهاد کردند، تقدیر کرد.

اربعین نخ تسبیح وحدت شیعیان 

وی با اشاره به فرارسیدن اربعین حضرت اباعبدالله الحسین (ع) گفت: این رویداد نخ تسبیحی است که شیعیان پراکنده را در بهترین مکان (کربلا) و بهترین زمان (اربعین) گردهم آورده و شبکه امامت و شیعیان را به نمایش می‌گذارد و هر ساله به عظمت این گردهمایی جهانی افزوده می‌شود.

سوری با محکومیت طرح‌های آمریکا برای ناامن‌سازی غرب آسیا، افزود: رژیم صهیونیستی موجودیت خود را در گرو ناامنی منطقه می‌داند.  

امام جمعه فرمهین افزود: حزب‌الله لبنان، سد پولادین در برابر صهیونیست‌ها و نگین مقاومت آسیا است، این طرح آمریکا برای خلع سلاح حزب‌الله لبنان از طریق رئیس‌جمهور وابسته لبنان در حال اجراست. 

وی گفت: هدف این طرح تحویل لبنانی دست‌بسته و کف‌بسته به رژیم صهیونیستی و تبدیل آن به حیات خلوت آمریکاست.  

سوری افزود: سکوت و بی‌تفاوتی برخی کشورهای منطقه مانند عربستان نسبت به جنایات صهیونیست‌ها در غزه، در مقابل فعالیت گسترده آن‌ها برای خلع سلاح حزب‌الله، نشانه بی‌غیرتی است.  

امام جمعه فرمهین با استناد به فرمایش رهبر حزب‌الله لبنان (سید حسن نصرالله) مبنی بر «یا پیروزی یا مقاومت تا شهادت» و تاکید بر تبعیت از خط سیدالشهدا (ع)، تصریح کرد: پیروان سیدالشهدا هرگز در برابر ظلم سر تسلیم فرود نمی‌آورند و پیام شهدا و امام خود را فراموش نخواهند کرد.

انتهای خبر/

1404-05-17 14:25 شماره خبر : 15074

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.