رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
نائب‌رئیس شورای کارگری هپکو بیان کرد:

احیای هپکو میراث جاودانه شهید رئیسی

نائب‌رئیس شورای کارگری شرکت هپکو اراک گفت: خصوصی‌سازی صحیح شرکت هپکو و واگذاری آن‌ها به تأمین اجتماعی در دوران شهید رئیسی باعث شد تا امنیت شغلی کارگران تضمین و از بحران‌های کارگری جلوگیری شود.

حسام رسولی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» با اشاره به اقدامات و تلاش‌های صورت‌ گرفته توسط آیت‌الله شهید سید ابراهیم رئیسی در راستای حمایت از صنعت استان مرکزی گفت: در دوران مسئولیت شهید رئیسی چه در قوه قضائیه و چه در زمان ریاست‌ جمهوری، گام‌های مهمی برای بهبود شرایط صنایع شهر اراک برداشته شد.

وی بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات شهید رئیسی در حوزه اشتغال، حل مشکلات مدیریتی واحدهای صنعتی و خصوصی‌سازی آن‌ها بود که توانست از بحران‌های کارگری جلوگیری کند و امنیت شغلی را تا حد زیادی تضمین نماید.

نائب‌رئیس شورای کارگری شرکت هپکو اراک با اشاره به خصوصی‌سازی واحدهای صنعتی، تصریح کرد: با واگذاری برخی مجموعه‌های صنعتی به تأمین اجتماعی در این مدت توانست ثبات نسبی ایجاد کند و مانع از ادامه مشکلات و اعتصابات شود.

رسولی با تأکید بر حمایت ویژه از کارگران بیان کرد: مشکلاتی که به‌ دلیل اعتصابات کارگری در اراک ایجاد شده بود برخی خانواده‌ها را تحت فشار قرار داد و برخی از این مسائل حتی به مشکلات خانوادگی و اقتصادی منجر شد اما با ورود شهید رئیسی به حوزه برطرف کردن مشکلات صنایع، بسیاری از این موانع رفع شد.

وی با اشاره به روند حل مشکلات کارگران هپکو بیان کرد: حمایت‌هایی که از جانب رئیس جمهور شهید در این راستا صورت گرفته، نقش مهمی در راه‌اندازی مجدد این واحد صنعتی داشته است.

نائب‌رئیس شورای کارگری شرکت هپکو اراک خاطرنشان کرد: هماهنگی‌های انجام‌شده میان شوراهای کارگری و مسئولان مربوطه در راستای حفظ امنیت شغلی و جلوگیری از سیاسی‌شدن اعتراضات کارگری بسیار مؤثر بوده است.

رسولی اظهار کرد: امروز شرکت هپکو شرایط خوبی دارد و با حمایت‌های انجام‌شده، این مجموعه توانسته در مسیر توسعه قرار بگیرد همچنین با توجه به اهمیت این صنعت در استان مرکزی، تلاش‌های مختلفی برای حفظ و تقویت این روند انجام خواهد شد.

وی ضمن تقدیر از همکاری‌های گسترده مسئولان اجرایی و کارگران صنایع مختلف، گفت: حمایت‌های بیشتر از بخش صنعت می‌تواند به رشد و توسعه پایدار استان مرکزی کمک کند و ادامه این روند نیازمند مدیریت دقیق و دوری از مسائل سیاسی است تا اهداف صنعتی استان تحقق یابد.

انتهای خبر/

1404-02-23 14:00 شماره خبر : 13427

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.