درباره نویسنده
لیگ برتر فوتسال؛
آلومینیوم به مصاف فولاد زرند میرود

تیم فوتسال آلومینیوم اراک برای نخستین بار با سرمربیگری محمود خوراکچی در یک مسابقه رسمی قرار میگیرد و به مصاف تیم فولاد زرند خواهد رفت.
به گزارش دیار آفتاب؛ رقابتهای دور برگشت لیگ برتر فوتسال ایران از روز جمعه، دهم آذرماه آغاز خواهد شد که در یکی از بازیها، تیم فوتسال آلومینیوم اراک در نخستین حضور محمود خوراکچی بهعنوان سرمربی تیم، مهمان تیم فولاد زرند ایرانیان خواهد بود.
آلومینیوم که در اولین سال حضور خود در لیگ برتر، نیمفصل را با تکیه بر جایگاه دوازدهم به پایان رساند، مدیران این باشگاه را برآن داشت تا در نیمفصل دوم با تغییر در کادرفنی و جذب چند بازیکن جدید به دنبال رفع نقاط ضعف تیم برای بهبود جایگاه خود در پایان لیگ بروند.
اما در آن سوی میدان فولاد زرند ایرانیان میزبان که در چند هفته پایانی نیمفصل اول نتایج خوبی را کسب کرده، در این بازی به دنبال جبران شکست بازی رفت مقابل آلومینیومسازان خواهند بود که قطعا کار آسانی را مقابل تیم متحول شده ایرالکو نخواهد داشت.
گفتنی است، در جدول ردهبندی رقابتهای لیگ برتر فوتسال، فولاد زرند با ۱۵ و آلومینیوم با ۱۱ امتیاز به ترتیب در جایگاههای دهم و دوازدهم این رقابتها حضور دارند.
انتهای پیام
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
آخرین اخبار
- اراک نماد ایثار و صنعت ایران است
- 5 مردادماه روز گرامیداشت حماسه و مقاومت اراکیها
- عفاف و حجاب، سنگر هویت فرهنگی ایرانیان
- آزمایش پروژه زیپلاین در «دره گردو»
- سد کمالصالح در بحران کمآبی
- آمادگی کامل برای عبور ایمن از بحرانهای احتمالی
- پویش قرائت سوره فتح در تفرش
- ماینرها عامل اصلی ناترازی برق کشور است
- صنایع دستی باید به جریان زندگی برگردد
- کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده
- مشاهده بیشتر